Sivasspor'da 4 Eksik - Son Dakika
Güncel

Sivasspor'da 4 Eksik

Sivasspor\'da 4 Eksik

Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor'da İbrahim Toraman ve Korcan Çelikay'ın dışında Ziya Erdal ile Burhan Eşer'in oynayamayacağı bildirildi.

10.12.2014 15:05  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor'da İbrahim Toraman ve Korcan Çelikay'ın dışında Ziya Erdal ile Burhan Eşer'in oynayamayacağı bildirildi.

Kırmızı beyazlı takım, kulüp tesislerinde bir antrenman yaptı. Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından pas çalışan kırmızı beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Burhan Eşer, Ziya Erdal, İbrahim Toraman ve Korcan Çelikay katılmadı. Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan ve sol üst adalelerinde yırtık oluşan Ziya Erdal ile Burhan Eşer'in Fenerbahçe maçında oynayamayacağı öğrenildi.

"ARTIK KİMLE OYNADIĞIMIZ ÖNEMLİ DEĞİL"

Kırmızı beyazlı takımın gözde oyunculaından Kadir Bekmezci, antrenmanın bitiminde Fenerbahçe maçı konusunda şurnları söyledi:

"Bu hafta bizi zor bir maç bekliyor. Ama artık kime karşı oynadığımız önemli değil. Yalnızca kazanmak istiyoruz. Çünkü bulunduğumuz yer bize yakışmıyor, Sivaspor'a yakışmıyor. O yüzden oynayacağımız maçlardan en fazla puanı toplayıp ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek istiyoruz."

Sivasspor, Cuma akşamı oynayacağı karşılaşma için yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından saat 11.00'de havayolu ile İstanbul'a gidecek. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor'da 4 Eksik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement