Sivasspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları - - Son Dakika
Spor

Sivasspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları -

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

11.09.2014 20:14  Güncelleme: 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, top kapma çalışması ve esneme hareketleriyle başladı. Koşu ve pas çalışmasının ardından idman, çift kale maçla sürdü. Şut çalışmasıyla antrenman sona erdi.

Tedavisi nedeniyle Fransa'da bulunan Manuel Da Costa idmanda yer almadı. Macauley Chrisantus ise sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Roberto Carlos, hazırlıkların hırslı ve arzulu şekilde devam ettiğini söyledi.

Aynı arzuyu maçta göstermek istediklerini belirten Carlos, "Defansif olarak yapmamız gerekenleri yerine getirirsek, bence bu maçta çok iyi bir sonuç çıkarabileceğimize inanıyorum" dedi.

Futbolcularından antrenman içerisinde rekabet içerisinde olmalarını isteyen Carlos, "Hırsı maçlarda göstermemiz gerekiyor. Bazen gösteremiyoruz ve rakibe boşluklar veriyoruz. Onları yapmazsak ve aynı hırsı maçta gösterebilirsek, bence birçok takıma karşı galip geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

- İbrahim Toraman'ın görüşleri

Yeni transferlerden İbrahim Toraman ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor maçının kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, "Maça en iyi şekilde hazırlanıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibe kamp döneminden sonra katıldığını anımsatan Toraman, "İyi çalıştığımı düşünüyorum. Tabii ki eksikliklerim olacaktır ve sezon başı 1-2 maçta bunlar gözle görülebilir. Hocalarımızın da katkılarıyla ekstra antrenmanlar yaparak iyi çalıştım. Uyum sürecini çok kolay geçtim diyebilirim. İnşallah sahaya çıktığım zaman en iyi şekilde görevimi yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

Sivasspor\'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları -
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement