Sivasspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Sivasspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

12.09.2014 19:58  Güncelleme: 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Antrenman, kanat organizasyonuyla devam etti.

Tedavisi nedeniyle Fransa'da bulunan Manuel Da Costa ile sakatlığı bulunan John Utaka idmanda yer almadı. Macauley Chrisantus ise sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Roberto Carlos, takımda bazı oyuncularının sakat olduğunu bu nedenle Akhisar Belediyespor karşısında farklı bir 11 oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Bir basın mensubunun Sivasspor'un ligde Akhisar Belediyespor'a karşı şansının tutmadığını belirtmesi üzerine Carlos, "Kötü şanslar kırmak içindir. Bunun da mutlaka değişeceği bir tarih olacaktır" diye konuştu.

- Burhan Eşer'in görüşleri

Orta saha oyuncusu Burhan Eşer ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında saha ve seyircileri önünde beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti. Bu maçtan ders çıkarttıklarını söyleyen Eşer, "Önümüzde Akhisar Belediyespor maçı var ve bize ters gelen bir takım. Lig gerçek anlamda başladı ve deplasman olsun, iç saha olsun biz çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Oradan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. Tabi hedefimiz 3 puan almak" dedi.

Akhisar Belediyespor'un iyi bir takım olduğunu ve maçın zor geçeceğini belirten Eşer, "Biz de iyi bir takımız ve sahaya bütün inancımızı verip 3 puanla döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Sivasspor\'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement