Sivasspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Sivasspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Sivasspor\'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Sivasspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor Sivasspor, ligin 26'ncı haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

31.03.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor

Sivasspor, ligin 26'ncı haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın babasının vefatı dolayısıyla İstanbul'da bulunması nedeniyle antrenman, yardımcı antrenör Tamer Tuna nezaretinde gerçekleşti. Isınma çalışmaları ile antrenmana başlayan kırmızı-beyazlılar pas çalışmasının ardından açma-germe hareketleri yaptı. Antrenman daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Antrenmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Michael Eneramo'nun yanı sıra İbrahim Toraman, Manuel da Costa ve ülkelerinin milli takımlarında bulunan Ümit Kurt ile Aatif Chahechouhe katılmadı.

3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivassporlu futbolcu Burhan Eşer, Eskişehirspor maçıyla ilgili, Bizim için zor bir karşılaşma. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tabi üzücü bir haber aldık bugün, hocamızın babası vefat etti. Biraz morallerimiz bozuldu. Ama çalışmamıza devam edeceğiz çünkü hayatta bunlar var. Eskişehir deplasmanı, kazananın alt sıradan kurtulacağını düşündüğümüz bir karşılaşma. Onun için oraya 3 puan için gideceğiz. İnşallah puanları alıp Sivas'a döneceğiz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement