Sivasspor - Denizlispor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Sivasspor - Denizlispor Soyunma Odaları

Sivasspor - Denizlispor Soyunma Odaları

SİVASSPOR Teknik Direktörü Osman Özköylü beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bu takım kısa zamanda ligde hak ettiği yere gelecektir" dedi.

18.09.2016 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVASSPOR Teknik Direktörü Osman Özköylü beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bu takım kısa zamanda ligde hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özküylü Denizlispor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede 2-1 kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Herkes çok üzgün. İçeride futbolcularımız da üzgün, hiç beklemediğimiz, düşünmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Gerçekten biz bu değiliz. Son 30 dakikadaki Sivasspor tam bizim beklediğimiz, istediğimiz, coşkulu oynayan pozisyon oynayan Sivasspor ama maalesef bir türlü oyuna giremedik. Tabi bunda Denizlispor sürekli sakatlıklar sebebiyle saha sürekli sağlıkçı girmesi oyunun yavaşlaması, bizim tempo kazanmamıza engel oldu. Bunlar bahane midir, değildir. Sivasspor takımı çok daha etkili oynamalı. İlk 45 dakikada pozisyon diyebileceğimiz bir tehlikemiz yok. Burada oyuncularımızla konuştuk anlattık. Ama bazen bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz. Aynı şeyi Samsun'da yaşadık. İlk yarıda 5-0 olacak maçta bir türlü gol olmadı. Bugün her şeye rağmen 1-0'den 1-1'e getirdik. Zamanımız da vardı pozisyonlar kaçırdık. Ama bizim top girmedi. Rakip bir serseri atakla geldi çok talihsiz bir gol daha yedik. Üzgünüz, gerçekten burada oyuncularımızın da çok üzgün, bizim de çok üzgün olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ama bu takım ayağa kalkacak ve mutlaka bu ligde geçek yerine ulaşacak. İnşallah önümüzdeki Antep maçıyla beraber bu geçişi sağlamak istiyoruz. Ben çok başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor - Denizlispor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement