Sivasspor - Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Sivasspor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Sivasspor - Eskişehirspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig’in 12. haftasında Sivasspor’un sahasında Eskişehirspor’u 2-0 mağlup etmesinin ardından her iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

26.11.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'in 12. haftasında Sivasspor'un sahasında Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından her iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Özellikle geçen haftaki mağlubiyetten sonra 6 oyuncu rotasyonu oldu. Enerjisi yüksek bir maç oldu. Özellikle bu sahada, buzlu sahayı avantaja biz çevirdik. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Ama bunun devam etmesi gerekir. Bu oyunu, istekli oyunu, bu üretken oyuna devam etmemiz gerekiyor. Yaklaşık 9 tane net pozisyonumuz var. Yüzde 60 topla oynaması yüzdesi 19 tane şut yani bizim üstünlüğümüzle geçen ve kazandığımız bir maç oldu. Eskişehir'i yakalamak için kazanmamız gereken bir maçtı. Takım bazı şeyleri ertelemişti ama takım kendine yakışanı yaptı. Güzel ve keyifli bir maç oldu" dedi.

Stat zeminin buzla kaplanmasının sorulması üzerine Bakkal, "Stat çok güzel yeni bir stadyum. Bir haftadır sahanın zemininin ısıtmalarını yakmaya uğraşıyoruz. Bir antifriz bulamadık. Yetkililere duyurulur. Bu kadar güzel bir stadyumunun zemininin bu şekilde bozulmaması gerekiyor" diye konuştu.

Eskişehirspor tarafı

Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Mehmet Tezcan ise ilk kez gol atamadıkları bir maç yaşadıklarını ve mağlup olduklarını belirterek, "Rakibin mücadelesi iyiydi. Kendilerini tebrik ediyorum. İkinci yarının son 25 dakikası kendi oyunumuzu oynamaya başladık fakat gol atamadık. Penaltı da kaçırınca başka da gol atma şansımız olmadı. Penaltı gol olsa belki maçtan puan çıkarabilirdik. Onu da değerlendiremedik" dedi.

Stadın zemini eleştiren Tezcan, "Bu kadar güzel yapılan bir stadın alttan ısıtması olmasına rağmen sahanın zeminin ısıtılmaması her iki takımın futbolcularının sakatlanma riskini arttırdı. Böyle güzel statların ısıtmamasının böyle havalarda yanmaması sorgulanması gereken bir olay yazık ve günah oluyor" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor - Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement