Sivasspor Fenerbahçe'ye Hazırlıklanıyor - Son Dakika
Güncel

Sivasspor Fenerbahçe'ye Hazırlıklanıyor

Sivasspor Fenerbahçe\'ye Hazırlıklanıyor

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, takımının kötü gidişatıyla ilgili olarak daha da zor durumlar yaşadığını söyledi.

09.12.2014 14:46  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, takımının kötü gidişatıyla ilgili olarak daha da zor durumlar yaşadığını belirtti, " Real Madrid'le sezonun ilk yarısını sonuncu olarak tamamlamıştık. Fakat sonra şampiyon olarak sezonu kapattık." dedi.

Ligin 12'inci haftasında evinde oynadığı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor maçından 1 puanla Sivasspor, ara vermeden cuma günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Roberto Carlos nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Kırmızı-beyazlılar çalışmalarını daha sonra iki grup halinde sürdürdü. Kayseri Erciyesspor maçının ilk 11'inde yer alan futbolcular yaklaşık 20 dakika düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncular ise kondisyon ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Dünkü maçta sakatlanan Burhan Eşer ve Ziya Erdal ile sakatlığı bulunan İbrahim Toraman, Korcan Çelikay ve izinli olduğu öğrenilen Kadir Bekmezci antrenmana katılmadı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli ve istekli oldukları görüldü.

"SAHAYA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ"

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Roberto Carlos, cuma akşamı oynayacakları Fenerbahçe maçını değerlendirirken şunları söyledi:

"Onlar içinde bizim içinde çok önemli bir maç olacak. Tabi bizim için daha da büyük bir önemi var. Artı, Türkiye'nin en önde gelen kulüplerinden birine karşı oynayacağız. O yüzden en iyi şekilde hazırlanıp, sahaya galibiyet için çıkacağız."

Carlos, sakatlıklarla konusunda da şöyle konuştu:

"Dün gece Ziya ve Burhan'ın sağlık kontrolleri yapıldı, gereken testler yapıldı. Fakat sonuçlar henüz gelmedi. Sonuçlara göre bakacağız ama Ziya'nın ve Burhan'ın oynaması zor görünüyor. Toraman'ın da sakatlığı var tabi. Utaka'nın kırmızı karttan dolayı bir cezası olacak. Tabi ki bizim için zorlu bir durum ama sahaya en iyi 11'i çıkarmaya çalışacağız."

"BU DURUMDAN ÇIKMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Carlos, Sivasspor'un kötü gidişatı nedeniyle yönetimin, futbolcuların ve taraftarın üzgün olduğu konusunda da şöyle dedi:

"Ben bir kere böyle bir durum yaşadım ki, bundan da zor bir durumdu. Real Madrid ile sezonun ilk yarısını sonuncu olarak tamamlamıştık. Fakat sonra şampiyon olarak sezonu kapattık. Tabi ki düzeltmemiz gerekiyor bu durumu. Bu durumdan çıkmamız gerekiyor. Çalışağız, sahada en iyisini yapmaya çalışacağız. Fenerbahçe maçında, ondan sonraki maçlarda hep en iyisini yapıp bu durumdan çıkmaya çalışacağız. Siz beni her zaman motive olmuş durumda göreceksiniz." - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor Fenerbahçe'ye Hazırlıklanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement