Sivasspor, Gençlerbirliği Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Sivasspor, Gençlerbirliği Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Sivasspor, Gençlerbirliği Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Sivasspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

24.02.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından pas ve top kapma çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, sakatlıkları bulunan Michael Eneramo, kaleci Ertuğrul Taşkıran ve İbrahim Toraman katılmadı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivassporlu futbolcu Burhan Eşer, Gençlerbirliği maçıyla ilgili, Zor bir deplasman. Onlarda da bir hoca değişimi oldu. Tanıdığımız, sevdiğimiz biri Mesut hoca. Onun oyun anlayışını da biliyoruz. Analizlerimizi ona göre yapacağız. Bizim için 6 puan değerinde bir maç. Çünkü ligde yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Hızlı bir şekilde puanları alıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak ama biz oraya galibiyet için gideceğiz dedi.

Sivasspor, yarın basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor, Gençlerbirliği Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement