Sivasspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Sivasspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

Sivasspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Sivasspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

21.09.2014 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan mücadele 0-0 sona erdi. Maç sonrası iki takımın teknik adamları karşılaşmayı değerlendirdi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Takımı beğendim. Takımı böyle görmek istiyorum. İlk yarıda iyi şeyler yaptık, güzel baskı yaptık. İkinci yarıda da neredeyse kusursuzduk diyebilirim. O yüzden takımımı bugün bu şekilde görmekten mutluyum sadece galibiyet eksik kaldı" dedi.

Akhisar Belediyespor maçında hakemlerle ilgili yaşananların benzerinin bu akşam da yaşandığını söyleyen Carlos, "Ben hakemler hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Basın olarak sizler yorum yapabilirsiniz ama ben çok fazla hakemler ile ilgili konuşmak istemiyorum. Özellikle hafta sonu Galatasaray maçı varken hakemler ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. Bu hafta hakemler ile ilgili ne kadar az konuşursak o kadar iyi, aslana ne kadar az dokunursan o kadar iyidir" diye konuştu.

Gelecek hafta Galatasaray ile oynanacak olan karşılaşmayı da değerlendiren Carlos, "Galatasaray için baskılı bir maç olacak çünkü evinde oynuyorlar hem de son hafta kötü bir sonuç aldılar. O yüzden güzel bir maç olacaktır" şeklinde konuştu.

Carlos, sakat olan oyuncuların iyileştiğini ve tüm takım olarak Galatasaray maçına hazırlanacaklarını da sözlerine ekledi.

TORKU KONYASPOR CEPHESİ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, güzel bir maç olduğunu belirterek, "Sivasspor bugün iki etkili forveti ile atak yapmayı planladı. Bizim direkten dönen topumuz var. Baktığınız zaman karşılaşmanın beraber bitmesi doğal diye düşünüyorum. Ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Aaatif ve Burhan'ın ataklarını engelleyip atak yapmak istedik. Takım istekliydi bir golümüz eksikti. Her zaman söylediğim bir şey var süper ligde puan puandır. Haftayı boş geçmediğiniz sürece hep karlı kapatıyorsunuz. Moralli gidiyorsunuz. İçeride oynayacağımız Erciyes maçına moralli hazırlanacağız. Hedefimiz 4 haftada 7 puan yapmak. Bunu başaracak takımım var. Seyircimiz de var. İnşallah oynadığımız oyun hem keyif verir hem de bizden beklentilere cevap veririz" dedi.

İkinci yarıda tempolarının düştüğünü söyleyen Bakkal, bunun sebebinin Sivasspor'un atak oynama istediğinin olduğunu ifade etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement