Sivassporlu Adem Koçak: "Bizi Zor Maç Bekliyor" - Son Dakika
Güncel

Sivassporlu Adem Koçak: "Bizi Zor Maç Bekliyor"

Sivassporlu Adem Koçak: "Bizi Zor Maç Bekliyor"

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor'un kaptanı Adem Koçak, "Bizi çok zor bir maç bekliyor" dedi.

18.04.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor'un kaptanı Adem Koçak, "Bizi çok zor bir maç bekliyor" dedi.

ERDAL YARIDA BIRAKTI

Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla azırlıklarını sürdürdü. Teknik sorumlu Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman, top kapma çalışması ile başladı. Daha sonra pas ve şut çalışan kırmızı beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Çift kale maç esnasında kaleci Mahmut ile çarpışan Ziya Erdal sağ ayak bileğinden sakatlandı. Erdal, antrenmanı yarıda bıraktı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları görüldü.

"HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK"

Antrenmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adem Koçak, "Rakibin küme düşme durumu itibariyle zor bir karşılaşmaya çıkacağız. Biz de bu yıl Avrupa kuplarını gitmeyi hedefliyoruz. Geçen hafta aldığımız Galatasaray galibiyetinin moraliyle iyi bir mücadele sergileyip Avrupa kupalarına gitme yolunda önemli bir engeli aşmış olacağız" diye konuştu. Adem Koçak, antrenman sırasında Roberto Carlos'un yaptığı mini toplantıyla ilgili olarak da şöyle konuştu:

"Carlos, bize son 5 haftanın önemini vurguladı. Gerçekten hata yapma lüksümüz yok. Medical Park Antalyaspor karşılaşamasına çok iyi hazırlanmamız gerektiğini ve idmandalarda daha dikkatli olmamızı söyledi. Artık son 5 hafta, kalan maçları alnımızın akıyla geçip Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz." - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivassporlu Adem Koçak: 'Bizi Zor Maç Bekliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement