Siverek AK Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Siverek AK Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Töreni

Siverek AK Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Töreni

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ak Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni yapıldıBayramlaşma programı Güney Caddesi üzerinde bulunan AK Parti ilçe binasında düzenlendi.

30.07.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Ak Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni yapıldı

Bayramlaşma programı Güney Caddesi üzerinde bulunan AK Parti ilçe binasında düzenlendi. Düzenlenen Bayramlaşma programına İlçede Bulunan Şanlıurfa AK Parti milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İlçe Başkanı İlhan Çelik ile çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma katılan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Milletvekili Gülpınar, AK Parti olarak ilk kez Siverek'te Belediye Başkanlık seçimlerini kazandıklarını, Belediye Başkanın da ilk kez Başkan olarak halkala bayramlaştığına dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Bizim için bu bayramlaşmamın ayrı bir özelliği ayrı bir güzelliği var. Bayram vesilesi ile bir araya geldik. Biliyorsunuz siyasette çeşitli merhaleler çeşitli garabetler vardır. Belediye seçimlerinde bu merhalelerinden bir tanesiydi.

Allaha çok şükür bunları hep birlikte Siverek halkının, sizlerin desteğiyle, sizlerin duasıyla, arkadaşlarımızın da gayretleri ile Resul Yılmaz kardeşimizi Belediye Başkanı olarak geçen bayramdan farklı bir şekilde yanımızda farklı bir şekilde ağırladık. Bugün kendisi partimizin özel konuğu çünkü ilk defa Siverek'te AK Parti çatısı altında bir Belediye Başkanı Siverekli hemşerileri ile burada bayramlaşacak.

Bunun da bizim için ayrı bir ehemmiyeti bir güzelliği var. Bu bir ilktir İnşallah da kalıcı ve daimi olur. Sizlerin duası ile sizlerin desteği ile bizlerinde inşallah gayreti ile Siverek'e bundan sonra AK Parti olarak daha fazla hizmetin gelmesi için çabalayacağız. Daha fazla gayret edeceğiz ve bayramlarımızı daha da güzel bir hale getireceğiz.

Her bayramda Allah nasip ederse o bayramda hizmet anlamında daha fazla zevk alarak daha fazla istifade etmiş olarak yeni bir bayrama sizlerle birlikte kavuşacağız. Ben bu sıcak havada buraya gelen hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizin bayramını kabul etsin hepinize hepimize çoluğumuzla çocuğumuzla ailemizle birlikte yine huzur ve afiyet içinde nice bayramlar ihsan eylesin"

Bayramlaşma gelen Siverek Bedensel engeliler Basketbol takımı birinci lige çıkmalarında ve genel olarak takıma desteklerinden dolayı AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik'e Takım Başkanı Çetin Kurbaş tarafından teşekkür plaketi takdim etti.

İlhan Çelik Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada bedensel engelliler takımına desteklerinin devam edeceğini" belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek AK Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement