Siverek Güvenli Okulundan Şiir Dinletisi - Son Dakika
Yerel

Siverek Güvenli Okulundan Şiir Dinletisi

Siverek Güvenli Okulundan Şiir Dinletisi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi, Güvenli İsmail Hakkı Bucak İlk ve Orta Okulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından şiir dinletisi düzenlendi.

11.05.2016 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi, Güvenli İsmail Hakkı Bucak İlk ve Orta Okulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından şiir dinletisi düzenlendi.

Siverek Güvenli İsmail Hakkı Bucak İlk ve Orta Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından şiir dinletisi düzenlendi. Okul öğretmeni Ramazan Çetiner ve öğrencilerin hazırladığı Azadi adlı şiir dinletisi okul bahçesinde yapıldı. Şiir dinletisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Şube müdürü Şaban Bozkurt, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu köy okulunda böyle güzel bir program düzenledikleri için okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti. Okul Müdürü Hakan Çiftel yaptığı açıklamada, "Okulumuz öğretmenlerinden Ramazan Çetiner tarafından organize edilen şiir dinletisi programına öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin desteğiyle hem misafirlerimize hem de öğrencilerimize güzel bir şiir dinletisi düzenledik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi

Programın sonunda emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek Güvenli Okulundan Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement