Siverek Sıcaklıktan Kavruluyor - Son Dakika
Güncel

Siverek Sıcaklıktan Kavruluyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde termometreler 56 dereceyi gördü. Vatandaşlar kendini park ve bahçelerdeki gölgeliklere attı.

30.07.2015 16:53  Güncelleme: 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 56 dereceyi bulan sıcak havadan dolayı Siverekliler park ve bahçelerde bulunan gölgeliklerde günlerini geçiriyor.

KENTİN EN İŞLEK CADDESİ BOMBOŞ KALDI

Sıcak hava nedeniyle çoğu vatandaş evlerinden çıkamazken, evinden çıkan vatandaşlar ise soluğu park ve bahçelerde ki gölge alanlarda alıyor.Kentin en işlek caddelerinin sıcak havadan dolayı boş kalması dikkat çekti.

ÇOCUKLAR SICAK HAVANIN KEYFİNİ SUDA ÇIKARDI

Sıcak havanın keyfini ise yine çocuklar çıkardı.Şanlıurfa Büyükşehir belediyesine ait havuza giderken bazı çocuklar ise süs havuzlarında serinlemeye çalıştı. Havuzlara giren çocuklar sıcak havanın keyfini suda çıkararak gönüllerince eğlendi.

ESNAF DURUMDAN RAHATSIZ

Sıcak havalarda ilçe esnafı ise iş yerlerinden çıkamazken bazıları ise gölgelik yerleri tercih yapıyor.Esnaf sıcak havadan dolayı kimsenin evinden çıkmadığını bu yüzden satış yapamadıklarını söylediler.

"BU SICAKTA ÇALIŞMAK ZOR"

Parkta ağaç gölgesinde vakit geçiren başka bir vatandaşlar ise Siverek'te sıcaklık derecesi çok yüksek olduğundan dolayı işyerimizde çalışamıyoruz, mecburen parka gelip ağaç gölgeliklerinde oturuyoruz. Buda bizim hesabımızdan kesiliyor. Sıcak havadan dolayı terden üstümüz başımız su oluyor. Bazı illerde sıcak havadan dolayı resmi kurumlar tatilde, bizim de yetkililerden istediğimiz resmi tatil izni verilsin bizlere. Bu sıcakta çalışmak çok zor' dedi.


Yetkililerden yapılan açıklamalara göre havaların ilerleyen günlerde daha sıcak olacağı yaşlı ve çocukların sıcak havalarda dışarı çıkmaması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Siverek Sıcaklıktan Kavruluyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siverek Sıcaklıktan Kavruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • .....: neyse bu ay elektrik e 30 tl daha ayırayım garipler serinlesin 100 7 Yanıtla
  • serdar: Yaniyoruz diyorsunuz yalan be kardesim catir catir bedavadan kilimalariniz calisiyor bati cekiyor sizin sicakginizi 61 18 Yanıtla
  • Batili turk: Elektrik faturamiz artacak gene desene.. bizim yerimize kullanin bakalim.. hakkim varsa zehir zikkim olsunn ... 22 14 Yanıtla
  • Fenerbahçeli: yansinlar insalla 5 25 Yanıtla
  • DEDAŞ: Bütün bölgelerin elektrik dağıtım şirketleri farklı örneğin; Güneydoğu Anadolu Bölgesinde DEDAŞ var buradaki kayıp-kacak bedelini bölge halkı ödüyor. Akdeniz de AKEDAŞ var burdada Akdeniz bölgesinin halkı ödüyor. Boşuna nefesinizi tüketmeyin batınınkini batı,Doğununkini Doğu,Güneyininkini güney bölgesi halkı ödüyor. Ayrıca bunlar özel sirket olduğu için eskisi gibi kaçağa müsaade etmiyor basıyor cezayı yerse ödeme kesiyor hemen elektriği. Tavsiyem birbirinizi ötekileştirmeyi bırakın da kardeş olmayı deneyin Kürdün Türke, Türkün Kürde bir üstünlüğü yok herşeyden önce din kardesiyiz... 21 1 Yanıtla
  • UMUT: Siverek cezalandırılıyor 5 14 Yanıtla
  • Massimo: Nasıl olsa evde klimalar bedavaya çalışıyor güzelim urfanın isterse 80 derece olsun ne yazar 11 6 Yanıtla
  • LENGELİ_FÖTÜR: yaniyık 6 6 Yanıtla
  • usta: 56 değildir o 56 olsa duramazsin 8 3 Yanıtla
  • Zaza01: Bu Yorumları yapanlar Siverek AKP Belediyesi dahilinde oldunu biliyorlarmı acaba ? 8 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement