Siverek 'Ölüm Yolu'nda yine kaza: 1 ağır yaralı - Son Dakika
Güncel

Siverek 'Ölüm Yolu'nda yine kaza: 1 ağır yaralı

Siverek \'Ölüm Yolu\'nda yine kaza: 1 ağır yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan Siverek- Diyarbakır Karayolunda yaşanan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Yetkilerin duyarsızlığından dolayı herhangi bir önlemin alınmadığı karayolunda otomobil önce bir otomobile ardından bisiklete çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

16.09.2016 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi olan Siverek'te 'Ölüm yolu' olarak bilinen Diyarbakır yolu üzerindeki Şirinkuyu Kavşağı'nda yine bir trafik kazası meydana geldi. Yetkililerin tüm kazalara ve ölümlere rağmen önlem almadığı yolda kurban, bu kez 17 yaşındaki bir çocuk oldu. Şanlıurfa istikametinden, Diyarbakır istikametine doğru ilerleyen, sürücüsünün adı henüz öğrenilemeyen 63 EM 850 plakalı otomobil, kavşakta önüne çıkan 63 VB 260 plakalı otomobile ardından 17 yaşındaki bisikletli Nurani Arslandal adlı çocuğa çarptı.
Yaralı çocuk, olay yerine çağrılan ambulans ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumunun ağır olduğunun anlaşılması üzerine ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi.
Kazanın ardından olay yerinde toplanan mahalle sakinleri ölüm yolunda yaşanan trafik kazalarına isyan ederek, yetkililere tepki gösterdi.

BUGÜNE KADAR ÖLÜ SAYISI 60'I GEÇTİ

Karayolunda yaşanan ölüm olaylarına dikkat çekmek amacıyla mahalle sakinleri tarafından 10.09.2016 tarihinde basın açıklaması düzenlenmişti. Bugün yaşanan kaza ise basın açıklamasının hemen yapıldığı noktada meydana geldi.(Kaynak: Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siverek 'Ölüm Yolu'nda yine kaza: 1 ağır yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement