Siverek'te Akraba İki Ailenin Silahlı Kavgası: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Akraba İki Ailenin Silahlı Kavgası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Siverek\'te Akraba İki Ailenin Silahlı Kavgası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan akraba 2 aile arasında çıkan bıçak, sopa, taş ve silah kullanılan kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

18.08.2015 20:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan akraba 2 aile arasında çıkan bıçak, sopa, taş ve silah kullanılan kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kavga, akşam saatlerinde Dicle Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Doğan ailelerinin Ramazan Baran Bulvarı'nda karşılaşan fertleri arasında sözlü tartışma çıktı. Taraflar arasındaki tartışma, diğer aile bireylerinin de katılımıyla kısa sürede bıçak, sopa, taş ve silahın kullanıldığı kavgaya dönüştü. Yaklaşık 20 kişinin karıştığı kavgada Muzaffer Doğan, Mehmet Doğan, Mustafa Doğan, Muhittin Doğan ve Adnan Kurat yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen acil sağlık görevlileri yaralıları, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan silahla vurulan Muzaffer Doğan doktorların çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

Olay yerine sevk edilen çevik kuvvet polisleri olası yeni bir kavganın yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te Akraba İki Ailenin Silahlı Kavgası: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ilayda yolbir: böyle acı şeyler olabiliyor 0 0 Yanıtla
  • FIRAT İZOL: 112 ve polisler olaydan sonra geldiler yazık değilmi insan hayatı bu kadar ucuz birde polisler etrafa kızıp bağırıp çağırıyor olay. Başlarken neredeydiniz YARALILARIN HEPSİ ÖZEL ARABALARLA GÖTÜRÜLDÜ 0 0 Yanıtla
  • ahmet külye: hastaneye 112 götürmedi ölen kişiyi arbayla götürdü ler 0 0 Yanıtla

Advertisement