Siverek'te Elektrik Kesintisi Gerginliğe Yol Açtı - Son Dakika
3.Sayfa

Siverek'te Elektrik Kesintisi Gerginliğe Yol Açtı

Siverek\'te Elektrik Kesintisi Gerginliğe Yol Açtı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir grup çiftçi, elektrikleri kesmeye gelen ekipleri engelledi. Gerginliğe yol açan çiftçileri araya giren komutan ikna etti.

22.04.2016 14:13  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Karakeçi Mahallesi'nde bir grup çiftçi, elektrikleri kesmeye gelen ekipleri engelledi. Zırhlı araçla önlem alan jandarma ekibi, trafo binasının etrafına toplanarak görevlilere izin vermeyen ve kısa süreli gerginliğe yol açan çiftçileri uzun süren konuşmanın ardından ikna etti.

ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETİ ELEKTRİKLERİ KESMEK İSTEDİ

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. görevlileri, bölgedeki mahallelere enerji sağlayan trafo binasına gelerek elektrikleri kesmek istedi.


ÇİFTÇİLER, GÖREVLİLERİN TRAFOYA GİRMESİNE İZİN VERMEDİ

Ancak, kesinti yapılacağını haber alan çok sayıda çiftçi, trafo önüne geldi. Çiftçiler, etrafında zincir oluşturdukları trafoya görevlilerin girmesine izin vermedi.


JANDARMA İLE ÇİFTÇİLER ARASINDA KISA SÜRELİ ARBEDE YAŞANDI

Yaşanan gerginlik üzerine mahalleye zırhlı araçlarla gelen jandarmalar, çiftçileri ikna etmeye çalıştı. Bu sırada jandarmalar ile çiftçiler arasında kısa süreli arbede yaşandı.


"KESİNTİ YAPILIRSA BU ÜRÜNLERİMİZ TARLADA KURUR"

Büyümeden önlenen arbede sırasında görevlilere tepki gösteren çiftçiler, "Tarlada ürünlerimiz var ve sulamamız gerekiyor. Ancak, kesinti yapılırsa bu ürünlerimiz tarlada kurur ve bütün bir yıl verdiğimiz emekler heba olur. Bunun için kesinti yapılmasını istemiyoruz" dedi.


DEDAŞ: KESİNTİ KISA SÜRELİ OLACAK

Yaşanan gerginlik DEDAŞ görevlilerinin bakım için yapacakları kesintinin kısa süreli olacağını ifade etmesi ve jandarmaların çiftçileri ikna etmesiyle sona erdi.

Çiftçilerin ayrıldığı trafo binası önünde jandarmanın önlemi ise sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Siverek'te Elektrik Kesintisi Gerginliğe Yol Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • ulkuculer: Elektriği kaçak kullanirlar, muslumanligi kimseye birakmazlar, faturalarını ödeyen batıdaki vatandasa dinsiz derler 28 1 Yanıtla
  • 2121: batıda kullanılan elektirkler hepsi dogudan dogudan gelen elektik olmazsa karanlıkta kalacaksınız karanlıkta 9 20 Yanıtla 2121 e gelsin: Ulan hıyar doğu elektriğin yüzde 5 ini karşılıyor o da size yetmiyor sizin değil ülkeye kendi insanınıza bile faydanız yok sefiller. 7 3 Yolcu: 2121 gelsin diyene doğuda fabrikamı var 100.5 doğuya yeter arta kalanıda sana hediye ederiz Türkiyenin en büyük barajları doğuda buyur araştır öyle faşizan rencide edici konuşma Hepimizin ortak malı bu 3 1 tuhan: net konuş karnında deyil 0 1
  • aysimacCc: MARTI KAŞLI HAINLERE VATANSIZLARA ELEKTIRIK AŞ IŞ VERILMESIN 25 1 Yanıtla
  • aysima: vatan hainlerine elektirik iş aş vermeyinnn canları cehenneme 21 2 Yanıtla
  • VATANDAŞ: ZATEN KAÇAK KULLANIYOR BİRDE KESİLMESİNE İZİN VERMİYOR BU ADAMLAR PKK BİTSİN İSTER Mİ HİÇ NE GÜZEL ELEKTRİK SU BEDAVA VERGİ VERMEK YOK DEVLETTENDE BESLEN ALIŞ BEDAVASCILIGA HAİNLİKTE YAP 15 4 Yanıtla
  • Gökmen akın: Kesin biz ödemek zorunda degiliz 13 0 Yanıtla ali: Kesin tabiki.batidaki adam kerizmi 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement