Siverek'te Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Ölü, 4 Yaralı

Siverek\'te Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Ölü, 4 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, sürücünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yaptığı hafif ticari araç kontrolden çıkıp taklalar attıktan sonra tarlaya devrildi.

30.12.2014 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, sürücünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yaptığı hafif ticari araç kontrolden çıkıp taklalar attıktan sonra tarlaya devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolunun 27'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Mahmut Günartan, yönetimindeki 63 K 7505 plakalı hafif ticari araçla Siverek yönüne giderken önüne çıkan köpeğe çarpamamak için ani manevra yaptı. Kontrolden çıkan araç, taklalar attıktan sonra tarlaya devrildi. Hurda yığınına dönen aracın sürücüsü Mahmut Günartan ile yanında bulunan Suat Barlas, Hakan Haksever, Önder Sert ve Fatih Kazdağlı yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Hilvan ve Siverek'teki hastanelere taşınan yaralılardan Fatih Kazdağlı, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hastanelerde tedavileri süren diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. - Siverek

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement