Siverek'te Her Şehidin İsmi İçin Fidan Dikildi - Son Dakika
Genel

Siverek'te Her Şehidin İsmi İçin Fidan Dikildi

Siverek'te her şehidin ismi için fidan dikildiŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Kalınağaç orta ve ilkokulunda 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında şehit düşen 249 kişinin adına fidan dikildi.

27.03.2017 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek'te her şehidin ismi için fidan dikildi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Kalınağaç orta ve ilkokulunda 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında şehit düşen 249 kişinin adına fidan dikildi.

Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve daire müdürlerinin katıldığı programda sınıflar gezilerek öğrencilere kırtasiye malzemesi ve okuma kitapları dağıtıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen törende 'Cennet'in 249 Fidanı Hatıra Alanı'na Kaymakam Demirel diktiği fidana Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ismini verirken, Belediye Başkanı Yılmaz Siverekli Şehit Suat Aloğlu ismini verdi.

Törenin ardından açıklama yapan Kaymakam Metin Demirel, "Ağacı sevmek gerektiğini herkese anlatmaya çalışıyoruz. Ülkemizi, ilimizi, ilçemizi, etrafımızı mümkün olduğu kadar ağaçlandırmalıyız. Vatan toprağını ağaçlandırarak birinci vazifemizdir" diye konuştu.

Program öğrencilere hediye verilmesinin ardından sona erdi.

Siverek\'te Her Şehidin İsmi İçin Fidan Dikildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Siverek'te Her Şehidin İsmi İçin Fidan Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement