Siverek'te Öğretmenler Umre Ödülü İçin Yarıştı - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Öğretmenler Umre Ödülü İçin Yarıştı

Siverek\'te Öğretmenler Umre Ödülü İçin Yarıştı

Eğitim-Bir-Sen Siverek Temsilciğince ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik umre ödüllü, Kuran-ı Kerim meali sınavı yapıldı.

26.02.2017 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen Siverek Temsilciğince ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik umre ödüllü, Kuran-ı Kerim meali sınavı yapıldı.

Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen umre ödüllü Kur'an- Kerim meali sınavı, 500 öğretmenini katılımıyla yapıldı. Sınavda gönüllü 30 öğretmen gözetmen olarak görev aldı.

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, gazetecilere yaptığı açıklamada, sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını bildirdi.

Amaçların İslam'ın evrensel mesajlarını eğitimcilere daha fazla ulaştırmak olduğunu ifade eden Aslanparçası, şunları söyledi:

"Değerler sendikacılığının bir gereği olarak geçen hafta iki kategoride lise ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı Kuran-ı Kerim meali sınavı yaptık. Bu hafta da öğretmenlerimizin katıldığı umre ödüllü bir sınav tertip ettik. Sınavdaki hedefimiz ödülden ziyade ilahi mesajı, Allah'ın son mesajını geniş toplum kesimleriyle buluşturmaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siverek'te Öğretmenler Umre Ödülü İçin Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement