Siverek'te Ramazan'da 6 Bin Aileye Gıda Yardımı Dağıtılacak - Son Dakika
Yerel

Siverek'te Ramazan'da 6 Bin Aileye Gıda Yardımı Dağıtılacak

Siverek\'te Ramazan\'da 6 Bin Aileye Gıda Yardımı Dağıtılacak

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde tespiti yapılan 6 bin ihtiyaç sahibi aileye Ramazan ayında gıda yardımı yapılmaya başlandı.

17.06.2015 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde tespiti yapılan 6 bin ihtiyaç sahibi aileye Ramazan ayında gıda yardımı yapılmaya başlandı.

Siverek Belediyesi Beyaz Masa ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtımına başlanan gıda yardımı kolileri tespit edilen ailelere teslim edilmeye başlandı. Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Başkan Yardımcısı Hasan Postacı ve Meclis Üyesi Ramazan Baylan'ında katıldığı dağıtım çalışmaları sırasında yardım kolileri evlere bırakıldı.

Ramazan yardımlarının tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başlandığını belirten Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Ramazan ayının rahmet ve bereket dönemi olduğunu söyledi. Hatipoğlu, "Bu yılki Ramazan ayı yardımlarımızı Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Postacı ile beraber Hayriye mahallemizden başladık. Ramazan ayı içerisinde yaklaşık 6 bin aileye ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu yardımların yanı sıra Ramazan ayında her mahallede iftar programları düzenleyeceğiz" dedi.

Mahalle sakinlerinden Fatma Kelinten yapılan yardımlardan memnun olduklarını ifade ederek, "Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun, bu yardımlara gerçekten ihtiyacımız vardı, bu Ramazan ayında yapılan yardım çok makbule geçmiştir" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek'te Ramazan'da 6 Bin Aileye Gıda Yardımı Dağıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • o. r: Resul yilmaz muhtac olanlara versin bazilari muhtac degiker onlara veriyir 0 0 Yanıtla

Advertisement