Siverek'te Silahlı Kavga 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Silahlı Kavga 1 Yaralı

Siverek\'te Silahlı Kavga 1 Yaralı

Siverek'te silahlı kavga 1 yaralıŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan Tüysüz ailesine mensup kişiler arasında çıkan, tabanca ve pompalı tüfeklerin de kullanıldığı kavgada Mehmet Nuri Tüysüz yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı.

28.04.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek'te silahlı kavga 1 yaralı

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan Tüysüz ailesine mensup kişiler arasında çıkan, tabanca ve pompalı tüfeklerin de kullanıldığı kavgada Mehmet Nuri Tüysüz yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı. Olay sırasında kurşun ve saçma isabet eden 2 otomobilde de hasar oluştu.

Kavga, öğle saatlerinde Hasan Çelebi Mahallesi'nde meydana geldi. Cumhuriyet Caddesi'nde karşılaşan ve aralarında husumet bulunan Tüysüz ailelerine mensup kişiler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada taraflar tabanca ve pampalı tüfeklerle birbirlerine ateş açtı. Kavgada bacağından isabet alan Mehmet Nuri Tüysüz yaralandı. Kavga sırasında olay yerinde bulunan 2 otomobil de kurşun ve saçmaların isabet etmesi sonucu hasar gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralanan Tüysüz'ü ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürürken, isimleri öğrenilemeyen 2 kişi gözaltına alındı. Acil serviste tedaviye alınan Tüysüz'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te Silahlı Kavga 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement