Siverek'te Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Yol Yapım Çalışmaları

Siverek\'te Yol Yapım Çalışmaları

Şanlıurfa'nın Siverek İlçe Belediyesi ilçenin kırsal kesimlerindeki mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

30.10.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ekipleri ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan ve Bucak bölgesi olarak bilinen Bakaç köyü grup yolunda yapım, bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Siverek Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Kayalı mahallesi ile çevre mahalleleri birbirine bağlayan 25 kilometrelik yolda reglaj ve sıkıştırma çalışmasının yapıldığı belirtildi. Kış aylarında olumsuz hava koşullarında yollarında yolların kapandığına işaret eden mahalle sakinleri çalışmalarından ötürü yetkililere teşekkür etti.

Yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Yıllarca ihmal edilmiş Bucak bölgesinde yollarını yapmak için buradayız. Bu yolları halkın hizmetine sokmak için bir çaba içerisindeyiz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Siverek Belediyesi ortak çalışmaları ile Bucak'ın değişik yollarını düzenlemeye düzenliyoruz. Bu çalışmalarımız her bölgede devam edecektir, şimdilik çalışmalarımız stabilize yollar yapmaktır. İlerdeki günlerde ise bu çalışmaları inşallah betona dönüştüreceğiz. Bu çalışmalarımızdan inşallah halkımız memnun kalır."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siverek'te Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement