Sivil Memurlar Sendikasında Teröre Tepki - Son Dakika
Yerel

Sivil Memurlar Sendikasında Teröre Tepki

Sivil Memurlar Sendikasında Teröre Tepki

Son günlerde artan terör olaylarına bir tepkide Malatya Sivil Memurlar Sendikası’ndan geldi.

11.09.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde artan terör olaylarına bir tepkide Malatya Sivil Memurlar Sendikası'ndan geldi.

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Malatya İl Başkanı Ali Özdeşer yaptığı açıklamada, "Ülkemizde son zamanlarda özellikle de son günlerde yaşanan terör olayları münasebetiyle aldığımız şehit ve yaralı haberleri her vatan evladı gibi bizleri de derinden sarsmış ve üzüntüye düşürmüştür.

Bu vesileyle bu vatan için hain pusularda ve kalleş terör saldırılarında canlarını yitiren şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, geride bıraktıkları yetim çocuklarına, sevenlerine, ailelerine ve yüce milletimize baş sağlığı diliyoruz.

Şunu biliyoruz ki; terörün amacı halkta korku ve panik salmak, umutsuzluğa sürüklemek, karamsarlığa düşürmek ve psikolojik olarak toplumun huzur ve sükununu bozmaktır. Hangi terör örgütü olursa olsun, hangi kanlı eylemi gerçekleştirmiş olursa olsun bizleri hiçbir zaman korkuya, umutsuzluğa ve karamsarlığa sürdürülemeyecek tam aksine vatan ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, kardeşlik ruhumuzun sarsılmaz bağlarının daha da güçlenmesine sebep olabilecektir" dedi.

Özdeşer, son zamanlarda huzurun, kardeşliğin ve birliğin dinamitlenmeye çalışıldığı zor günlerden geçildiğini kaydederek, şunları söyledi:

"Devletimizin bekası, milletimizin varlığı için bin yıldır şan ve şeref ile içeride ve dışarıdaki tüm düşmanlara karşı mücadele veren kahraman Türk ordusu ve güvenlik güçleri yine hain ve kalleş bir pusu ile Dağlıca 'da ve Iğdır da kahraman evlatlarının vatan topraklarına emanet etmiştir. Millet olarak bir askerimiz veya polisimizin tırnağına batan dikenin acısını yüreğimizin derinliklerinde hisseder ve o acıyı yaşarız.

Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonrada terörü, şiddeti, kardeşliğimizi bozarak birlik ve beraberliğimizi zedelemek isteyen bütün eylem, söylem ve fitneleri lanetlemeye ve kınamaya devam edeceğiz. Bu terör eylemlerinde her zaman kaybedenler terörü ve bu fitne yuvalarını destekleyenler olacaktır.

Şunu çok iyi biliyoruz ki; bu gün yaşananlar Kürtler ile Türk'lerin mücadelesi değildir. Kürt terörist değildir. Türk Kürtün düşmanı değildir. Tam aksine bizler 1000 yıldır et tırnak olmuş, can kardeşleriyiz. Bu ülkede terör yapan ve yaptıranlar hiçbir zaman Kürtün temsilcisi olmamış ve olamayacaktır.

Terörle mücadele de geri adım atmadan, askerimizin ve polisimizin terörle kararlı mücadelesini cani gönülden destekliyor, onların her zaman ve her yerde daima Mansur ve Muzaffer olmaları için dua ediyoruz.

Yüce milletimize diyoruz ki; terörün bizlerde yapmayı hedeflediği korku, panik, umutsuzluk ve karamsarlığa düşmeden, etnik, mezhepsel veya dini kökeni ne olursa olsun teröre bulaşmamış hiçbir insanımızı düşman görmeden, aklı selim ile hareket ederek, terörü ve destekçilerini güldürmeyelim. Provokasyon yapmak isteyenlere fırsat vermeyelim ki onlar bir kez daha başarısız oldukları ve olacaklarını bu aziz milletin sağduyulu bağrında kendilerine yer bulamayacaklarını anlasınlar. Farklılıkların yüzyıllarca hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese ve bütün dünyaya bir kez daha kardeş kalacağımızı gösterelim diyoruz." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivil Memurlar Sendikasında Teröre Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement