Sivil Polis ve Belediye İşçisinin Dayağı Kamerada (2) - Son Dakika
Güncel

Sivil Polis ve Belediye İşçisinin Dayağı Kamerada (2)

O ANLARI ANLATTIAydın'ın İncirliova İlçesi'nde bir sivil polis ile belediye işçisi tarafından dövülen M.K., o anları anlattı.

23.11.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

O ANLARI ANLATTI

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde bir sivil polis ile belediye işçisi tarafından dövülen M.K., o anları anlattı. Kırmızı ışıkta durduğu sırada arkasına sivil plakalı bir otomobilin yanaştığını belirten M.K., şunları anlattı:

"Araçtan inen sivil kişi yanıma geldi. Kim olduğunu söylemeden ehliyet ruhsat istedi. Korktum. Tekrarlamasını istedim. Polis olduğunu söylemeden yine ehliyet ve ruhsatı istedi. Polis olduğunu anlamadım. Bana zarar verecek diye düşündüm. Eve doğru gitmek istedim. Arkamdan ateş edildiğini, silah seslerini duydum. Arka camdan bir mermi girip ön camı patlattı. Direksiyon hakimiyetini kaybedip park halindeki bir araca çarptım. Araçtan inip kaçmaya başladım. Polis olduğunu anlamamıştım. Arkamdan ateş etmeye devam ettiler. Daha sonra motosikletli bir sivil önümü kesti. Dövmeye başladı. Arkadan gelen ve sonradan polis olduğunu öğrendiğim kişi de dövdü. Kelepçe taktıktan sonra yine dövdüler. Ekip otobsunda ve karakolda da dayak yedim." Cem ULUCAN/AYDIN,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivil Polis ve Belediye İşçisinin Dayağı Kamerada (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement