Sivrihisar'da Huzurevinin Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Sivrihisar'da Huzurevinin Temeli Atıldı

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde 60 yatak kapasiteli huzurevi inşaatının temeli törenle atıldı.

25.05.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde 60 yatak kapasiteli huzurevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Toplu Konutlar Bölgesi'nde yapılan huzurevinin töreninde konuşan Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz, ilçenin birlikte olması için her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ise "Şu an burada tarihi anlardan birini yaşıyoruz. Sivrihisar'ın  en önemli eksiklerinden birini daha gideriyor ve önemli bir sosyal projeyi dernek kanalıyla hayata geçiriyoruz. Çok özel bir tesisin temelini atıyoruz, Sivrihisar'ımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kılıçaslan da önemli olanın gönülden yardım etmek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"İnancımız gereği, camilere, ibadethanelere, eğitim için okullara, öğrenciler için yurtlara ihtiyaç duyuyorsak, bakıma muhtaç yaşlılarımız, yoksullarımız ve evsizlerimiz için de huzurevlerine ihtiyaç duyulduğu bir gerçektir. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz, önemli olan gönülden vermektir. Huzurevine sahip çıkalım, yardım yapalım, gün bugündür. İnşaat dışı alan yaşlılar için hobi bahçeleri ve yeşil alan olarak düzenlenecektir."

Törende huzurevinin yapımında emeği geçenlere ve maddi yardımda bulunanlara teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivrihisar'da Huzurevinin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement