Sivrihisar'ın Gelini" Usluer'e Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Sivrihisar'ın Gelini" Usluer'e Sevgi Seli

Sivrihisar\'ın Gelini" Usluer\'e Sevgi Seli

CHP PM Üyesi ve Eskişehir birinci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, genel seçimlere 17 gün kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

21.05.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP PM Üyesi ve Eskişehir birinci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, genel seçimlere 17 gün kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Sivrihisar ilçesindeki vatandaşlarla buluşan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Usluer, ilçenin pazarını da gezerek sorunları dinledi. Sivrihisarlılar, 'gelinimiz' diyerek sevgi ile karşıladıkları Prof. Dr. Usluer'in geçtiğimiz yıl kaybettiği eşi Mustafa Usluer'i de rahmetle andılar. Seçilmişleri Sivrihisar'da göremediklerini dile getiren vatandaşlar, "Sizlerden de seçildikten sonra bizi unutmamanızı, şimdi geldiğiniz gibi sonrasında da bizlerin sorunlarını dinlemeye gelmenizi bekliyoruz" diye konuştular. Sivrihisarlı'lar seçilmesi garanti olan Prof Dr Gaye Usluer'i destekleyecekleri sözünü verdiler.

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN"

"Çocuklarınızı düşünün, Başkanlık sisteminde bir daha oy kullanamayacaksınız, bu seçimlerde daha iyi düşünüp, oy verin. AKP bu seçimi kazanıp bundan sonrasında Başkanlık sistemine geçerek parlamenter sisteme son vermek istiyor" diye konuşan Prof. Dr. Gaye Usluer, Sivrihisar'ı değiştireceklerini, CHP'nin Sivrihisar'da da birinci parti olmasını istediklerini söyledi. Bu ülkenin geleceğinin vatandaşların elinde olduğunu belirten Prof. Dr. Usluer, "Yaşananlara siz dur diyeceksiniz, çiftçiler, köylüler, işçiler, kadınlar dur diyecek" dedi.

"MEMNUN DEĞİLSEK DEĞİŞTİRMELİYİZ"

Vatandaşların, "İsteriz ki maaşlar 5 bin TL olsun" sözlerini de yanıtlayan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Usluer, "Ama biz gerçekleri söylüyoruz, yapamayacağımız sözü vermiyoruz, bu nedenle maaşları 1500 lira yapacağız diyoruz" şeklinde konuştu.

Şikayetleri not ederek, vatandaşlarla tek tek ilgilenen Usluer, Sivrihisar'dan tam destek beklediklerini kaydetti. Eşinin emekli olamadığını, geçinemediklerini, kendisinin de 500 liralık yaşlılık aylığı aldığını anlatan ve çalışmaktan yıpranan ellerini gösteren Sivrihisarlı bir kadınla konuşan Usluer, "Kadının derdinden kadın anlar, biz ellerinizi öpüp, başımızın üstüne koyacağız. Sizlere insanca yaşanabilecek bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Şikayet ediyorsak, yaşam koşullarımızdan memnun değilsek, bunun değişmesi için bir şeyler yapmalıyız, hep birlikte bu iktidara dur demeliyiz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivrihisar'ın Gelini' Usluer'e Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement