Sivrihisarlılar Derneği'nden İş Adamları ve Hayırseverlere Plaket - Son Dakika
Yerel

Sivrihisarlılar Derneği'nden İş Adamları ve Hayırseverlere Plaket

Sivrihisarlılar Derneği\'nden İş Adamları ve Hayırseverlere Plaket

Sivrihisarlılar Derneği tarafından, Odunpazarı bölgesinde yer alımı için yardım yapan iş adamları ve hayırseverlere plaket verildi.

31.10.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivrihisarlılar Derneği tarafından, Odunpazarı bölgesinde yer alımı için yardım yapan iş adamları ve hayırseverlere plaket verildi.

Plaket programına, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektör Yardımcısı İlhami Ünlüoğlu, Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Sivrihisar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan, Eskişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Sinan Özkar ve iş adamları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, "Sivrihisarlılar Derneği'ne yardımda bulunan iş adamlarına, hayırseverlere ve Sivrihisarlılar Derneği yöneticilerine teşekkür ederim. Sivrihisarlılar Derneği'nin sosyal, kültürel konularda faaliyetlerini yakından takip ediyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Kurt'tan sonra konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, "Eskişehir Cumhuriyet kenti olduğunu gösterdi. Cumhuriyetimiz hayırlı olsun. Sivrihisar'ın geçmişi, tarihi çok önemlidir. Sivrihisarlılar Derneği'ne, emeği geçen iş adamlarımızı ve hayırseverleri kutluyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından iş adamlarına ve hayırseverlere plaketleri takdim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivrihisarlılar Derneği'nden İş Adamları ve Hayırseverlere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement