Siyasete Ara, Sanata Devam - Son Dakika
Yerel

Siyasete Ara, Sanata Devam

Siyasete Ara, Sanata Devam

CHP İzmir 2. bölgeden milletvekilliği aday adayı olan Karşıyakalı sanatçı Turabi Değerli, “Biz Düş Yaratıcılarıyız” albümünün klibini çekiyor.

12.07.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir 2. bölgeden milletvekilliği aday adayı olan Karşıyakalı sanatçı Turabi Değerli, "Biz Düş Yaratıcılarıyız" albümünün klibini çekiyor.

CHP İzmir 2. bölgeden milletvekilliği aday adayı olan Karşıyakalı sanatçı Turabi Değerli "Biz Düş Yaratıcılarıyız" albümünün klibinin çekimleri için Bostanlı Sahili'ni tercih etti. Yunus Durmaz ve ekibi tarafından yapılan çekimler üç gün sürdü. Albüme adını veren, söz ve bestesini Turabi Değerli'nin yaptığı "Biz Düş Yaratıcılarıyız" şarkısı için hazırlanan klipte çocuklar ve vatandaşlar da gönüllü rol aldı.

İDDİALI ÇIKIŞ HAZIRLIĞI

İddialı bir çıkış için hazırlıklar yaptığını belirten Değerli, "Sanatçı kimliğimle birikimlerimi ülkem için daha aktif kullanabilmek için CHP'den milletvekili aday adayı oldum ancak aday olamadım. Yıllardır hazırladığım şarkıları halkımızla paylaşmaya başlıyorum. Kendi bestelerimden oluşan albümümdeki şarkı için klip çekimlerimizi tamamlamak üzereyiz. Profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Daha önce hazırladıkları belgesellerle ödüller alan Yunus Durmaz ve ekibi, halka dokunan, halkla iç içe çekimler yaptı. Kurgusuyla birlikte farklı bir klip hazırladık. Çekimlerimizin bir kısmını Karşıyaka Belediyesi Ahmet Priştina Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdik. Destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

TURABİ DEĞERLİ KİMDİR?

Ege Üniversitesi Devlet Türk Konservatuarı'ndan 1990 yılında mezun olan Turabi Değerli yurt içi ve yurt dışında pek çok konserler verdi. Tiyatro oyun müzikleri de besteleyen Değerli, Celal Bayar Üniversitesi'nde "sanatçı öğretim görevlisi" olarak hizmet etti. 17 adet kitabı yayınlandı. 2009 yılında Karşıyaka'da Turabi Değerli Müzik Akademisi'ni kurdu. "Biz Düş Yaratıcılarıyız" ve "Seslenişler" isimli iki albümü bulunuyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siyasete Ara, Sanata Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement