Siyasi Partilerde Bayramlaşma - Son Dakika
Politika

Siyasi Partilerde Bayramlaşma

Batman Milletvekili Özdemir başkanlığındaki AK Parti heyeti, CHP'yi ziyaret etti.

05.10.2014 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir başkanlığındaki heyet, CHP'ye bayram ziyaretinde bulundu.

AK Parti heyetini, CHP Genel Merkezi'nde, Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu ve Parti Meclisi (PM) üyeleri karşıladı.

Karşılıklı bayram tebriğinin ardından konuşan Erdoğdu, bayramın acılı ve kaygılı geçtiğini, kan gölüne dönen Ortadoğu coğrafyasına Türkiye'nin sürüklenmesini istemediklerini söyledi.

Irak ve Suriye'de terör nedeniyle yerlerinden yurtlarından olmuş ailelere destek vermenin insanlık görevi olduğunu ifade eden Erdoğdu, "Başka ülkelerin iç işlerine karışmamız, toprak bütünlüğü konusunda alınmış Birleşmiş Milletler kararlarına saygı göstermemiz gerekir. Kendi ordumuzun, askerlerimizin canını böyle bir maceraya konu etmemek gerekir" dedi.

Ziver Özdemir de Türkiye'nin bulunduğu coğrafyada acıların yaşandığını, temennilerinin birliğin, beraberliğin oluşması olduğunu kaydetti.

Başı dara girenlerin Türkiye'ye yönlendiğini, bunda Türkiye'nin güvenli bir ülke olmasının etkili olduğunu ifade eden Özdemir, AK Parti'nin buna özen gösterdiğini, tezkeredeki önceliklerinin, dışarıdan Türkiye'ye gelecek tehlikeleri önlemek olduğunu dile getirdi.

İslam'ın barış dini olduğunun altını çizen Özdemir, bölgede, IŞİD'in ve Esed'in yaptıklarını eleştirdi.

Özdemir, Türkiye'nin güvenliğini önceleyen meselelerde ortak mutabakatın oluşmasının önemli olduğunu vurguladı.

Ziver Özdemir'e ziyareti sırasında Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kozan ile Gençlik Kolları'ndan Eda Safiye Demir de eşlik etti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Siyasi Partilerde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement