Siyasi Partilerde Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Siyasi Partilerde Bayramlaşma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bize bu bayram günlerini zehir etmeye, gencecik insanları şehit etmeye, çocuklarımızın hafızasına tekrar darbe kavramını işlemeye hiç kimsenin hakkı yoktu.

13.09.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bize bu bayram günlerini zehir etmeye, gencecik insanları şehit etmeye, çocuklarımızın hafızasına tekrar darbe kavramını işlemeye hiç kimsenin hakkı yoktu." dedi.

Hotar, partisinin İzmir İl Teşkilatı tarafından Balçova Termal Otel'deki bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, tüm partililerin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Kurban Bayramı'nı 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle doya doya kutlayamadıklarını belirten Hotar, şöyle konuştu:

"Alçak ve hainlerin darbe teşebbüsüyle bizim çocuklarımızın hafızalarında bayram sevinci değil tekrar darbe kavramı yerleşmiş oldu. Onun için hem bu dünyada hem öbür dünyada bu işe vesile olan, bu işe yüreğinden destek veren herkesi Allah'a havale ediyorum. Allah onların en fazlasından hak etiği yerden cezasını, layığını versin diyorum. Bize bu bayram günleri zehir etmeye, gencecik insanları şehit etmeye, çocuklarımızın hafızasına tekrar darbe kavramını işlemeye hiç kimsenin hakkı yoktu. Hele hele dışa bağlı, kukla olmuş, salya sümük ağlayan, hiçbir kutsalı olmayan bir insan müsveddesine inanmışlık adına bunları yapmaya hiç kimsenin hakkı yoktu. Onun için inşallah bunların hepsinin tek tek cezası verilecek."

"Herkesin içi rahat olsun"

Hotar, "Kurunun yanında yaş da yanar mı", "Acaba hukuksuz bir şeyler olur mu" şeklinde sorular sorulduğunu belirterek, "Siz AK Parti iktidarında bugüne kadar hukuksuz bir şey gördünüz mü, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ya da devlet büyüklerimizin bile bile yanlış yaptığını hiç gördünüz mü? Bu konuda da hepimizin içimizin rahat olması lazım." dedi.

Hukuk içinde kalınarak komisyonlar kurulacağını kaydeden Hotar, "Her açıdan kontrollü şekilde tespitler yapılacak. Hatalardan hangi aşamada olursa olsun geri dönülecek, yanlışlardan geri dönülecek. Birbirini haksız yere FETÖ'cü olarak suçlayan varsa, bunlar da tespit edilip cezalandırılacak. O yüzden herkesin içi rahat olsun. AK Partililer ülkesini, bayrağını, milletini, vatanını, birbirini sever, Allah'tan korkar, haksızlık yapmak istemez."

Törende AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir milletvekilleri adına Necip Kalkan, belediye başkanları adına Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından bayramlaşma töreni gerçekleşti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siyasi Partilerde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement