Siyer-i Nebi Yarışmasının Birincisi Erzurum'dan - Son Dakika
Yerel

Siyer-i Nebi Yarışmasının Birincisi Erzurum'dan

Siyer-i Nebi Yarışmasının Birincisi Erzurum\'dan

Anadolu Gençlik Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Liseli gençler arasındaki Siyer-i Nebi yarışma sınavının birincisi Erzurum’dan çıktı.

20.03.2015 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Liseli gençler arasındaki Siyer-i Nebi yarışma sınavının birincisi Erzurum'dan çıktı.

Türkiye genelinde 200 bine yakın öğrencinin katıldığı yarışma sınavında tüm sorulara doğru cevap veren Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi 10.sınıf öğrencisi Baran Aydın birinci oldu.

Anadolu Gençlik Derneği Erzurum şube yönetimi öğrenciyi okulunda ziyaret ederek ödülünü takdim etti.Erzurum birincisi olarak Umre ile ödüllendirilen Baran Aydın ayrıca Türkiye genelindeki derecesinden dolayı Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi tarafından 6000 TL para ödülü ile ödüllendirildi.

Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Şube Başkanı Aktay Eşsiz Peygamberi örnek alan ebed yolcusu bir gençlik yetiştirilmesi amacıyla her yıl Genel Merkez Liseler Komisyonu tarafından düzenlenen söz konusu yarışmaya Erzurum'dan 2 bine yakın öğrencinin müracaat ettiğini belirtti. Türkiye geneli yapılan bu yarışmada bu sene birincinin Erzurum'dan çıkmış olmasından dolayı gurur yaşadıklarını belirten Başkan Eşsiz, "Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Şube yönetimi olarak Milli manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik yetiştirilmesi için çalışmalarına bütün hızıyla devam edeceğiz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siyer-i Nebi Yarışmasının Birincisi Erzurum'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement