Siz Bu Lige Lükssünüz; Ama Hafife Almayın" - Son Dakika
Yerel

Siz Bu Lige Lükssünüz; Ama Hafife Almayın"

Siz Bu Lige Lükssünüz; Ama Hafife Almayın"

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Tesislerini ziyaret ederek Bucaspor deplasmanı öncesi futbolculara başarı diledi.

06.03.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Tesislerini ziyaret ederek Bucaspor deplasmanı öncesi futbolculara başarı diledi. Futbolculara hitap eden Özhaseki, Kayserispor'un bu lige lüks olduğunu; ancak hiçbir takımın hafife alınmaması gerektiğini söyledi. Özhaseki, sene sonunda hatta birkaç hafta önce şampiyonluğu ilan edeceklerine yürekten inandığını kaydetti.

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Kayserispor Tesislerini ziyaret ettiler. Erkilet'teki Osmanlı Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından Kayserispor tesislerine geçen Başkanları, Kayseripsor Genel Menajeri Süleyman Hurma karşıladı. Tesisleri gezen Başkanlar daha sonra futbolcuları antrenman esnasında ziyaret ettiler. Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, birkaç ay önce futbolcularla yaptığı toplantıyı hatırlattı ve o günden bu yana verilen sözlerin yerine getirildiğini söyledi. Kayserispor'da bir sıkıntının olmadığını, yönetimin iş başında olduğunu dile getiren Özhaseki, "Her maçınızı gelip takip ediyoruz. Artık şehre mal olmaya başladınız. Seyircide de, sizlerde de bir istek ve heyecan var. Buraya toplu olarak gelmemizin nedeni sizlere destek vermek. Ufak tefek sonuçlara takılmıyoruz. Bunlar futbolda olan şeyler. Sene sonunda şampiyon olacağınıza, hatta birkaç hafta önce şampiyonluğu garantileyeceğinize yürekten inanıyoruz. Siz bunları yapacak güçtesiniz" dedi. Kayserispor'un iyi futbolculardan kurulu olduğunu da belirten Mehmet Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü: "Siz bu lige biraz lükssünüz. Süper Lig'de hiçbir ilave yapılmadan bile çok rahat oynarsınız. Ancak bu işin bir kuralı var. O da hafife aldığınız her yerde iş kötüye gider. Mağlubiyet kaçınılmaz olur. Bu yüzden sonuna kadar işi ciddiye almak lazım. Bu hırsla mücadele etmeniz gerekiyor. Böyle çalışınca Allah da yardım eder. Dünya işleri çalışmayla, Allah'ın yardımı da çalışanlara. İnşallah sene sonunda bayram havasında şampiyonluğu kutlarız" diye konuştu.

"KAYSERİSPOR'A HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Kayserispor'un güçlü bir takım olduğunu ve hak ettiği Süper Lig'e çıkacağını söyledi. Kayserispor'a her zaman sahip çıkacaklarını vurgulayan Çelik, "Özhaseki Başkanım kendisi ve çevresiyle maddi manevi destek verdi, bundan sonra da sizlerle olacaktır. Biz de belediye olarak sizleri sahipsiz bırakmayacağız. Sizlerle her zaman beraber olacağız. Bu takımın sahibinin Kayseri olduğunu bilin. Sizler Süper Lig'e doğru gidin, bizler de her zaman yanınızda olalım" dedi.

FUTBOLCULAR SÖZ VERDİ

Kayserispor Kaptanı Abdullah Durak da Başkanların sözleri üzerine şampiyonluk sözü verdi. Maçlara çıkarken Başkanların verdiği desteğin motivasyonlarını artırdığını vurgulayan Abdullah Durak, "Son maçta hafife aldığımız için 3-0'dan sonra 3-3 oldu. Biz bir ders aldık. O yüzden daha sıkı çalışıyoruz. İnşallah 3-4 hafta kala şampiyonluğu garantileriz. Senenin sonunda şampiyon takım olarak sizleri ziyaret ederek teşekküre geleceğiz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siz Bu Lige Lükssünüz; Ama Hafife Almayın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement