Siz Uyurken Neler Oluyor? - Son Dakika
Teknoloji

Siz Uyurken Neler Oluyor?

Siz Uyurken Neler Oluyor?

Hayatınızdaki uyku kalitenizin aslında sandığınızdan çok daha önemli olduğunu biliyor musunuz?Yaz aylarının gelmesiyle kaçan uykuların sayısında da ciddi artış yaşanırken, uyku problemi yaşayan kişilerin günlük hayatlarına ve iş hayatlarına 1-0 geride başladığı bir bir gerçek. Hayatın koşuşturmasında kimi zaman feragat ettiğimiz uyku saatlerimin bizlerden neler götürdüğü konusunda da aslında çok şey bilmemekle birlikte bilinçsiz olarak uyku düzenimizi bozuyor ve aslında hayat kalitemizi bozuyoruz.

23.07.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayatınızdaki uyku kalitenizin aslında sandığınızdan çok daha önemli olduğunu biliyor musunuz?

Yaz aylarının gelmesiyle kaçan uykuların sayısında da ciddi artış yaşanırken, uyku problemi yaşayan kişilerin günlük hayatlarına ve iş hayatlarına 1-0 geride başladığı bir bir gerçek. Hayatın koşuşturmasında kimi zaman feragat ettiğimiz uyku saatlerimin bizlerden neler götürdüğü konusunda da aslında çok şey bilmemekle birlikte bilinçsiz olarak uyku düzenimizi bozuyor ve aslında hayat kalitemizi bozuyoruz.

Peki uykusuzluğun getirilerinden çok götürüleri mevcutken uyku kalitenizi arttıracak bir teknolojiyle tanışmaya ne dersiniz? Silikon Vadisi programının bu bölümünde Dinçer Karaca ve Ali Hantal, Misfit Beddit uyku sistemini inceliyor. İzleyelim…

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Siz Uyurken Neler Oluyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement