Herkesin İçinde Dönme Dolapta Erkek Arkadaşının Cinsel Organını Yaladı - Son Dakika
3. Sayfa

Herkesin İçinde Dönme Dolapta Erkek Arkadaşının Cinsel Organını Yaladı

Herkesin İçinde Dönme Dolapta Erkek Arkadaşının Cinsel Organını Yaladı

Amerika'da bir lunaparkta dönme dolaba binen kadın, erkek arkadaşının bacak arasına eğilip, pantolonunu açtıktan sonra herkesin ortasında cinsel organını yaladı.

27.09.2016 19:39  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın Kalifornia eyaletinde bir lunaparkın dönme dolabında erkek arkadaşıyla oral ilişkiye giren ve videoya alınan genç kadın tepkilere neden oldu.

ERKEK ARKADAŞININ CİNSEL ORGANINI YALADI

Erkek arkadaşı ile lunaparkta eğlendikleri sırada genç kadın, kimsenin kendilerini görmediği düşündüğü bir anda emniyet kemerini çözdü ve erkek arkadaşının bacaklarına doğru eğilerek erkek arkadaşının cinsel oragnını yaladı. Genç çiftin hemen yanında bulunan bir başka dönme dolapta bulunan bir adam o anların fotoğrafını çekti. Çiftin ilişkiye girdiği yerin bir kaç metre ötesinde çocuklar ve aileler eğleniyorlardı.

100 BİN KİŞİ İZLEDİ

Genç çiftin cinsel ilişkiye girdiği sırada çekilen fotoğrafların sosyal medyada paylaşıldıktan kısa bir süre sonra yaklaşık 100 bin kişi tarafından görülmesi Kalifornia kamu ahlakı yasalarının tekrar tartışılmasına neden oldu. Tartışmalara yol açan fotoğraflar hakkında bazı sosyal medya kullanıcıları, kız arkadaşının kendisine luna parkta oral ilişkiye girdiği adamın kızı gerçekten sevmediğini, kız arkadaşına saygısı olsaydı, kız arkadaşını eve kadar sabretmesi konusunda uyarırdı yorumlarını yaptı.

HERKESİN KENDİLERİNE SAYGI GÖSTERMESİNİ İSTEDİLER

Bazı kullanıcılar ise ikisininde siyah saçları olan ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen çiftin herkes gibi tercihlerinde özgür olduklarını ve çiftin istedikleri bir yerde cinsel ilişikiye girmek istemelerinin saygınlık ile bir alakasının olmadığını söylediler. Başka kullanıcılarda çiftin hayatının tadını çıkardıklarını ve bu tercihlerinden dolayı herkesin kendilerine saygı göstermeleri gerektiğini söyledi.

KALİFORNİA'DA SUÇ

Kalifornia eyalet yasalarına göre genç çiftin halka açık bir alanda ilişkiye girdiklerinin tespit edilmesi halinde kamu ahlakına ayrı davranmaktan dolayı suçlu bulunacak. Kalifornia eyalet yasalarına göre, bir kişinin açık alanlarda kasten ve vucudunun her hangi özel bir yerini göstermesi veya eşi ve sevgilisi ile halka açık yerlerde uygun olmayan davranışlarda bulunması suçtur.

Son Dakika 3. Sayfa Herkesin İçinde Dönme Dolapta Erkek Arkadaşının Cinsel Organını Yaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement