Skandal Başbakan'ın Kızı da Çapkın - Son Dakika
Güncel

Skandal Başbakan'ın Kızı da Çapkın

Skandal Başbakan\'ın Kızı da Çapkın

Barbara Berlusconi, AC Milan'ın forvet oyuncusu Pato'yla yaşadığı aşkı ilk kez anlattı.

09.08.2011 20:12  Güncelleme: 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulübün yönetim kurulunda yer alan Berlusconi, ilişkilerinin ciddi olduğunu söyleyerek, "Benim için Pato'nun diğer oyunculardan farkı yok. Başka bir takıma satılmasını normal karşılarım" dedi.

O'NA AŞIĞIM

Derginin, belki ailesinin bir futbolcu sevgili yerine felsefe mezunu bir yönetici beklentisi içinde olduğu yönündeki sorusunu Berlusconi, "Bu ikiyüzlülük. Neden sevgilimi bir klişeye dayanarak seçmeliyim. Kalbimin sesini dinlemeyi tercih ederim. Kimse bana kimi seveceğimi söyleyemez" diye yanıtladı.

Barbara Berlusconi, Milan'da çalışmaya başladıktan kısa bir süre sonra hemen takımın şampiyonlarından biriyle ilişki yaşamaya başlamasının riskli bir hareket olup olmadığı yönündeki bir soruya ise, "Ben, kendisini etkileyen bir erkeğe aşık olan normal bir genç kızım. Bir hata yapacaksam bunu kendi kendime keşfederim. Başkalarının kriterlerine göre yaşayamam" diye cevap verdi.

PATO DA SATILABİLİR

'Kardeşiniz Piersilvio, Pato'nun başka takımlara satılamayacağını çünkü artık aileden biri olduğunu söyledi' yönündeki bir hatırlatmaya ise Barbara Berlusconi, "Bütün oyuncular satılabilir. Pato onlardan farklı değil" diye karşılık verdi. Berlusconi, Pato'nun eski eşiyle yaşadığı problemlerle ilgili ise, "Bu beni ilgilendirmeyen hassas olaydır. Bu konu hakkında konuşmamayı tercih ederim. İkimizin de duygusal bir geçmişi var. Sadece geleceğe bakmayı tercih ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Skandal Başbakan'ın Kızı da Çapkın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement