Skibbe: "En Az 1 Puan Alırız" - Son Dakika
Spor

Skibbe: "En Az 1 Puan Alırız"

Skibbe: "En Az 1 Puan Alırız"

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig’de bu hafta evinde ağırlayacağı Fenerbahçe maçı öncesi basına açık son antrenmanını gerçekleştirdi.

23.04.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta evinde ağırlayacağı Fenerbahçe maçı öncesi basına açık son antrenmanını gerçekleştirdi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, kendi evlerinde oynadıkları her maçta galibiyeti hedeflediklerini söyledi.

Skibbe, Fenerbahçe'nin ligin lideri olduğunu hatırlatarak, "Diğer İstanbul kulüpleri gibi şampiyonluğa favori olan bir takım. Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı olduğu gibi Fenerbahçe'ye de iyi bir takım oyunu oynamayı diliyoruz. Bu takımlara karşı oynadığımız gibi oynarsak en az 1 puan alabilir, hatta galip gelebiliriz. Evimizde oynadığımız her maçta hedefimiz galibiyettir" dedi.

Oyuncu kadrosuyla ilgili bilgi veren Skibbe, "Çok eksik oyuncumuz yok. Maçtan kısa bir süre evvel Onur arka adelesinden sakatlık geçirdi. Şu an hafta sonu için soru işareti olan tek oyuncumuz o. Diğer oyuncuların hepsi bu hafta hazır durumda bulunacaklar. Sarı kart cezalısı olan forvetlerimizden vazgeçmek durumunda kaldık. O da Ömer olacak" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Skibbe: 'En Az 1 Puan Alırız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Murat ölmez: Kimse parçalanmasın bu senenin şampiyonu Fenerbahçe dir. 0 0 Yanıtla
  • Ultraaslan: SIKIBBEEE SIKE BAHÇE YI yenin birde HAKEMI yenin size büyük ödül var ama maçın hakemini azize ayarladi masa başı başladı haberiniz olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement