Slaven Bilic: Süper Lig Ekmeğimizse Avrupa Ligi Tatlımız - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic: Süper Lig Ekmeğimizse Avrupa Ligi Tatlımız

Slaven Bilic: Süper Lig Ekmeğimizse Avrupa Ligi Tatlımız

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçında 1-0'ın rövanşında yarın Liverpool'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic ve Pedro Franco açıklamalarda bulundu.

25.02.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında ilk sözü alan Pedro Franco zor bir maça çıkacaklarının üstünde durdu ve "Çok özel bir maç. Elimizden geleni yapacağız. Çok iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum" dedi.

Açıklamalarına devam eden Franco, Slaven Bilic'e ve takıma olan güvenini vurgulayarak, "Teknik direktörümüz yarın kime görev verirse en iyi şekilde oynayacaktır" ifadelerini kullandı.

"Süper Lig ekmeğimiz ise Avrupa Ligi tatlımız"

Slaven Bilic ise ilk olarak hakkında dolaşan dedikodulara cevap verdi. Hakkında söylenenlerden haberdar olduğunu söyleyen Hırvat teknik adam, "Onlarla aynı fikirde değilim. Her maça ciddi yaklaşıyoruz. Beşiktaş'ın önceliği Süper Lig'dir. Hatta oyuncularıma şöyle demiştim 'Türkiye Ligi bizim ekmeğimiz ise Avrupa Ligi bizim tatlımız.'" dedi.

Ligde kaybedilen Eskişehir maçı hakkında da ufak bir değerlendirmede bulunan Bilic, "Eskişehir maçından önce 2 zorlu maça çıktık. Ciddi bir enerji kaybına uğradık. Sahaya kazanmaya en yakın kadroyla çıktık" dedi

"Sabırlı olmalıyız"

Yarın oynanacak Liverpool maçını değerlendiren Hırvat çalıştırıcı, "Liverpool karşısında sabırlı olmalıyız. Anfield'daki maçta takım savunmasında ortaya koyduğumuz performans belki de en iyisiydi" dedi.

Açıklamalarında devam eden Bilic, "Liverpool maçında pozisyonlar bulduk ama daha cesaretli ve zekice davranmalıydık. Yarın kesinlikle gole ihtiyacımız var" dedi.

"Gökhan ve Ba umarım oynar"

Gökhan Töre ve Demba Ba'nın son durumunun sorulması üzerine ise Bilic, "Ba ve Gökhan çok cesur oyuncular. Yarın umarım ikisi de oynayabilir. Bugün durumlarına bakacağız" demekle yetindi. Ertuğrul Karanlık'tan gelecek bilgiler doğrultusunda hareket edeceklerini belirten Hırvat teknik adam, "Doktorumuz bize yeşil ışığı yaktığı takdirde onları oynatacağız. Onlar bizim için çok önemli" sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Slaven Bilic: Süper Lig Ekmeğimizse Avrupa Ligi Tatlımız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement