Slaven Bilic'ten İngiliz Basınına Özel Açıklamalar - Son Dakika
Güncel

Slaven Bilic'ten İngiliz Basınına Özel Açıklamalar

Slaven Bilic\'ten İngiliz Basınına Özel Açıklamalar

Faruk ZABCI - LONDRA / DHA Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra West Ham'ın başına geçen Slaven Bilic, İngiliz basınında geniş yer buluyor.

12.06.2015 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Faruk ZABCI - LONDRA/ DHA

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra West Ham'ın başına geçen Slaven Bilic, İngiliz basınında geniş yer buluyor.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Sun, bugün Bilic ile yaptığı iki sayfalık röportajını yayımladı. Röportajda Hırvat çalıştırıcıyı ilk tebrik eden ismin Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho olduğuna dikkat çekildi.

Gazete, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun eski öğrencisi Demba Ba'dan Bilic'in telefonunu aldığını ve 'hoşgeldin' dediğini bildirdi.

Bilic, Jose Mourinho'nun araması ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Dün Jose Mourinho arayınca şoke oldum. Demba Ba bana mesaj atarak Jose'nin benim numaramı istediğini bildirdi. Çok memnun oldum.

Jose, "Burada olduğunuza sevindim. İngiltere'ye hoşgeldiniz" diye aradı. Çok gurur verici. Jose klas biri. Ne diyebilirim ki?"

"Mükemmel ve kabarcıklı" manşetli özel söyleşide, "Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra West Ham'ın teknik direktörü olmakla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Bilic, "Kontratı imzalayınca kendimi çok iyi hissettim. Türkiye'de sezon bittikten sonra işler hız kazandı. Daha önce Beşiktaş'a sorumluluklarımı yerine getirdim. Kulübüme odaklanmak istedim. West Ham takımım olduğu için geldiğime memnunum ve gurur duydum. Benim kesinlikle rüyam değil ama hırsım hep West Ham'ı yönetme şansını yakalamaktı" yanıtını verdi.

"2007 yılında İngiltere'yi çalıştırdığın zaman, Hırvatistan Milli Takımı'nı 3-2 mağlup etmenize ne diyeceksin?" sorusuna Bilic şu karşılığı verdi:

"Büyük bir galibiyetti. O zaman ülkemin milli takımının teknik direktörüydüm. Para değil, dünyalar benim oldu. Sadece iş değil, tamamen özel nedenler. Daha sonra Euro 2008 çeyrek finalini Türkiye'ye karşı penaltılarla kaybettik."

Bilic'in soru-cevap şeklindeki röportajının bir kısmı şu şekilde:

Soru: West Ham'ın Sampdoria'dan 4.5 milyon sterlinlik ilk transferi Pedro Obiang için ne düşünüyorsun?

Yanıt: Obiang'ı aldık. İyi futbolcu. Kulüpten benim görüşümü sordular. İyi futbolcu olduğunu, A serisinde kendini kanıtladığını söyledim.

Soru: West Ham Avrupa Ligi'nde önümüzdeki sezon ne yapar?

Bilic: Elemeleri geçme şansımız var. Avrupa Ligi büyük ama ideal değil.

Erken başlıyoruz. 21 altı ile önce deneyeceğiz ve sonra yavaş yavaş büyükler girecek. Futbolcuları erken çağırmanın tehlikeleri var. Çalışma iznim için yarın Londra'ya gelince kaç futbolcu olacağını araştıracağım.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Slaven Bilic'ten İngiliz Basınına Özel Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement