Slaven Bilic: Yenilere Zaman Lazım - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic: Yenilere Zaman Lazım

Slaven Bilic: Yenilere Zaman Lazım

Bilic, Sarıyer maçında görev verdiği; Milosevic, Opare ve Tolgay'ın performanslarıyla ilgili olarak yardımcılarıyla görüş alışverişinde bulundu.

31.01.2015 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, önceki gün oynanan Sarıyer mücadelesinde ilk kez beraber görev verdiği; Alexander Milosevic, Daniel Opare ve Tolgay Arslan’la ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Dünkü takım çalışmasının ardından yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan Hırvat hocanın, “Genel olarak 3 transferimizden de memnunum. Daniel Opare, kupa maçında sağ bekte özellikle hücum hattına büyük destek verdi. İlerleyen haftalarda takıma alıştıkça nemli işlere imza atacağını düşünüyorum” diye konuştu. İsveçli stoper Milosevic’in biraz daha tecrübe kazanması gerektiğini savunan 46 yaşındaki çalıştırıcı, “Alexander, yavaş yavaş formaya ısınıyor. Sarıyer karşısında savunmadaki arkadaşlarıyla biraz uyum sorunu yaşadı. Özel çalışma programıyla takıma en kısa sürede adapte olur” ifadelerini kullandı.

‘Tolgay kalitesini gösterdi’

Tolgay Arslan’ın takımla sadece 1 idmana çıkmasına rağmen Sarıyer karşısında etkili olduğunu savunan Bilic’in, “Güzel oyununu bir golle süsledi. Kendisinden memnun kaldım. Zaman geçtikçe takıma büyük katkı sağlar” dediği ve yardımcılarının da kendisiyle hemfikir olduğu bildirildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Slaven Bilic: Yenilere Zaman Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement