Smg: Ora, Sting'in Turne Listesine Giriyor, Disney de Gösteriye Geliyor - Son Dakika
Ekonomi

Smg: Ora, Sting'in Turne Listesine Giriyor, Disney de Gösteriye Geliyor

Türkiye Pazarına Bayrampaşa'daki Ora Projesinde Eğlence Merkezi, Arena ve Kongre Merkezinin İşletmecisi Olarak Giren ABD'li Smg'nin Dünya Başkanı Wes Westley, Fransa'nın Cannes Şehrinde Organize Edilen Mıpım Fuarında Sting ve Eric Clapton'ın da Aralarında Bulunduğu Dünyaca Ünlü Sanatçılar ile Daha Önce Türkiye'ye Gelmemiş Gösterileri, Türkiye'ye Getirme Sözü Verdi.

20.03.2010 02:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE pazarına Bayrampaşa’daki Ora projesinde eğlence merkezi, arena ve kongre merkezinin işletmecisi olarak giren ABD’li SMG’nin Dünya Başkanı Wes Westley, Fransa’nın Cannes şehrinde organize edilen MIPIM fuarında Sting ve Eric Clapton’ın da aralarında bulunduğu dünyaca ünlü sanatçılar ile daha önce Türkiye’ye gelmemiş gösterileri, Türkiye’ye getirme sözü verdi.

Turneye ekleniyor

İngiltere, İrlanda, Almanya, Norveç gibi ülkelerde toplam kapasitesi 77 bini bulan 9 tesisi işleten SMG’nin Başkanı Westley, eğlence sektöründeki bilgi birikimlerini İstanbul’a taşıyacaklarını belirterek, şunları söyledi: “Geçen hafta Londra’daki Uluslararası Canlı Müzik Konferansı’nda (ILMC) Türk organizatörlerle görüştük. Ora Arena’nın teknik özellikleri, daha önce Türkiye’ye teknik nedenlerle gelememiş pek çok dünyaca ünlü gösterinin İstanbul’a gelmesini sağlayacak. Biz özellikle Avrupa turnesine çıkacak sanatçıların organizatörleriyle görüşerek turne programına İstanbul’un da eklenmesi için görüşüyoruz. Şimdiye kadar Sting ve Eric Clapton’ın organizatörleriyle görüştük. İstanbul’a gelme konusundaki yaklaşımları çok pozitif oldu.”

Disney’le görüştük

Ora projesinin yaratacağı sinerjiye inandıklarını söyleyen Westley, “Tüm Disney gösterilerinin Ora Arena’ya da gelmesi konusunda, Disney’le fikir birliği içerisindeyiz ancak tüm bu sanatçılarla kesin anlaşmalar yapmadık. Çok pozitif görüşmeler yaptık. Ora’nın açılış tarihi olan 29 Ekim’den itibaren dünyaca ünlü gösterileri İstanbul’da görmek şaşırtıcı olmayacak” diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Smg: Ora, Sting'in Turne Listesine Giriyor, Disney de Gösteriye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement