Snapchat'in Yeni Değeri 10 Milyar Dolar! - Son Dakika
Teknoloji

Snapchat'in Yeni Değeri 10 Milyar Dolar!

Snapchat\'in Yeni Değeri 10 Milyar Dolar!

Sosyal mesajlaşma uygulamaları kategorisine sonradan fakat hızlı bir giriş yapan Snapchat'in mali değeri artık 10 Milyar Dolar.

28.08.2014 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal mesajlaşma uygulamaları kategorisine sonradan fakat hızlı bir giriş yapan Snapchat'in mali değeri artık 10 Milyar Dolar…

WhatsApp ve Facebook Messenger'in liderliğini üstlendiği sosyal mesajlaşma uygulamalarına sonradan katılan Snapchat, her geçen gün biraz daha popülerleşiyor. Listenizdeki arkadaşınıza resim yollayabildiğiniz ve yalnızca belirlediğiniz saniye kadar gösterilen mobil uygulama aynı zamanda gizlice ekran görüntüsü alındığında da gönderen kişiyi uyarıyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında aldığı yatırımla değerini 800 Milyon Dolar'a taşıyan Snapchat, yalnızca 1 yıl içerisinde yaklaşık %1200 civarı büyüyerek 10 Milyar Dolar'lık mali değere ulaştı. Son gelen bilgilere göre SnapChat'in değeri, yatırım yapmayı kararlaştıran Kleiner Perkins Caudield & Byers, uygulamaya 10 Milyar Dolar paha biçmesiyle ölçüldü.

Snapchat'i Android'li akıllı cihazlara indirmek için buraya, iOS işletim sistemli (Apple) cihazlara indirmek içinse buraya tıklayınız.

The post Snapchat'in Yeni Değeri 10 Milyar Dolar! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Snapchat'in Yeni Değeri 10 Milyar Dolar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement