Sneijder: Türkiye'nin En Büyük İki Takımı Karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Sneijder: Türkiye'nin En Büyük İki Takımı Karşılaşacak

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kupa finali öncesinde Beşiktaşlıları kızdıracak açıklamalarda bulundu: Türkiye'nin en büyük iki takımı karşılaşacak.

26.05.2016 04:26  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın bugün Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi Fanatik Gazetesine açıklamalarda bulunan Wesley Sneijder çok tartışılacak açıklamalar yaptı.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK 2 TAKIMI KARŞILAŞACAK"

Final oynamanın bir mutluluk olduğunu ama asıl mutluluğun zafer kazanınca geleceğini söyleyen Hollanda'lı, Fenerbahçe'ye, "Türkiye'nin en büyük 2 takımı karşılaşacak. Skor kestirmek zor ama o kupayı biz kazanmak zorundayız, kazanacağız" diye meydan okudu.

"BU ANA KADAR ÇOK İYİ ÇALIŞTIK"

Günlerdir bu hedefle yatıp kalktıklarını ve arkadaşlarıyla birbirlerine söz verdiklerini anlatarak takım içindeki havayı özetleyen Sneijder, "Bu ana kadar çok iyi çalıştık. Maç günü de her şeyimizi sahaya koyacağız" mesajını yolladı.

Sneijder: Türkiye\'nin En Büyük İki Takımı Karşılaşacak
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Sneijder: Türkiye'nin En Büyük İki Takımı Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mersin: kimin büyük olduğunu gördüler teselli kupası 5 1 Yanıtla
  • farukk: Büyük takım ne demek: yahu kardeşim ekonomik olarak çöken bir gs ne kadar borcunuz var yönetiminiz bile bilmiyor. UEFA tepenizde . gerçi siz göğsünüzdeki yıldızlarla ödersiniz borçlarınızı... 4 0 Yanıtla

Advertisement