Avrupa'nın Devleri Sneijder'in Peşinde - Son Dakika
Spor

Avrupa'nın Devleri Sneijder'in Peşinde

Avrupa\'nın Devleri Sneijder\'in Peşinde

Dünya Kupası'ndaki performansıyla Avrupa devlerinin yeniden gözdesi olan Galatasaraylı yıldızın menajeri, gelen teklifleri Galatasaray yönetimine sunacak.

09.07.2014 11:36  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupası'nda başarılı bir performans ortaya koyan ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin transfer listesine giren Hollandalı yıldız için menajeri İstanbul'da görüşmeler yapacak. Sneijder'in menajeri Galatasaray yönetimi ile masaya oturarak gelen teklifleri sarı-kırmızılılara sunacak.

MONACO VE MANCHESTER UNITED SIRADA BEKLİYOR

Başkan Ünal Aysal, Hollandalı yıldızın sözleşmesinde bulunan serbest kalma bedelinin 20 milyon euro olduğunu açıklamıştı. Manchester United ve Monaco'nun teklifleri ise şimdilik bu rakamların altında.

"GALATASARAY'DA İYİYİM"

Dünya Kupası'nda bu akşam Arjantin karşısında yarı final mücadelesi verecek olan Hollanda Milli Takımı oyuncularından Wesley Sneijder, İtalyan La Gazzetta dello Sport'a konuştu. Galatasaray'da nasıl olduğu sorulan başarılı orta saha oyuncusu, "Galatasaray'da iyiyim. Türkiye'de hep oynama şansı buluyorum, Inter'i bırakmak zorunda kaldığım için pişman değilim. Galatasaray ligde çok iyi mücadele ediyor, Şampiyonlar Ligi'nde de var. Türkiye ligi büyüyor. Şimdi sadece milli takımda kazanmam gerek, bu yüzden buradayım" diye konuştu.

"PRANDELLI ŞU AN DOĞRU BİR İSİM"

Sneijder, Prandelli'nin Galatasaray'ın başına getirilmesini ise şöyle değerlendirdi: "Mancini'ye veda etmek üzücüydü. O ve onun ekibi, bizimle dostane ilişkiler kurmuştu. Ancak inanıyorum ki, Prandelli şu an doğru isim. Galatasaray'a sadece bir teknik direktör değil, aynı zamanda takımı geliştirip, zihniyet değişimi gerçekleştirecek bir kişi lazım. Zannediyorum Prandelli buna uygun bir isim."

Sneijder ayrıca, Hollanda'nın Dünya Kupası'nı kazanacağını inandığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Avrupa'nın Devleri Sneijder'in Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ahsen mert: varsın gitsin. 6 9 Yanıtla
  • sefa uzun: galatasaray bence onu verip balotelliyi alsın 0 0 Yanıtla

Advertisement