Sneijder'den Galatasaray'a 3 Yıllık Teklif - Son Dakika
Spor

Sneijder'den Galatasaray'a 3 Yıllık Teklif

Sneijder\'den Galatasaray\'a 3 Yıllık Teklif

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Hollandalı futbolcunun birçok takımdan teklif aldığını ancak Sarı-Kırmızılı kulüpte 3 yıl daha devam etmek istediğini söyledi.

24.07.2014 16:32  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupası'daki performansı ile Avrupa'nın bir çok kulübünün iştahını kabartan Wesley Sneijder, Galatasaray'da kalacak mı? Yoksa kariyerini bir başka kulüpte mi sürdürecek? Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers söylentilere son noktayı Radyo Spor'a yaptığı açıklamalarla koydu.

"MONACO TEKLİFTE BULUNU AMA..."

Transfer teklifi yapan takımlar arasında İngiliz devi Manchester United'in olmadığını belirten Guido, "Monaco teklifte bulundu ancak Sneijder, Galatasaray'da devam etmek istediğini söyleyerek teklifi redetti. İstanbul'u ve Galatasaray'ı çok seviyor. Bu nedenle Galatasaray'da devam etmeye karar verdi" ifadelerini kullandı.

SNEIJDER 3 YIL DAHA KALMAK İSTİYOR

Başkan Ünal Aysal ile 3 yıllık yeni sözleşme için konuştuklarını ifade eden Albers, "Şu anda bekleme aşamasındayız. Eylül ayından önce yeni kontrat yapmayı amaçlıyoruz. Son tarih olarak 1 Eylül'den öncesini söyleyebiliriz. Bu tarihe kadar sözleşme uzatılmazsa, 2 yıl daha kontratımız var ve bu devam eder" dedi.

SON NOKTAYI GALATASARAY'DA KOYACAK

Sneijder'in kariyerine Galatasaray'da nokta koyabileceğini, sonrasında ise teknik ekipte yer almak istediğini ifade eden Guido Albers, teknik direktörlüğe Prandelli'nin getirilmesinden mutluluk duyduğunu ve İtalyan teknik adamın Galatasaray'da başarılı olacağını söyledi.

15 AĞUSTOS'TA TAKIMA KATILACAK

Senijder'in Dünya Kupası yarı finalindeki Almanya maçında yaşadığı sakatlığı tamamen atlattığını belirten Guido Albers, Hollandalı oyuncunun 15 Ağustos'a kadar takımla çalışmalara başlayacağını dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sneijder'den Galatasaray'a 3 Yıllık Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • yusuf: bizden fazla para veren olmadı galiba 26 0 Yanıtla
  • Daredevil Daredevil: Sneijder sen gitmeyi istedikçe Galatasaray her zaman seni misafir eder seni seviyoruz camia olarak herkese saygılar . . . 12 4 Yanıtla
  • MANSUR: Hollanda milli takımında yırtınıyor, ama GS de kerhen oynuyor. Bence gönderin gitsin bu adamı. 7 8 Yanıtla
  • ANTUCU: Sneijder yıldız bir futbolcu değil ama görevini layıkıyla yerine getiren bir futbolcudur. fazla şişirmeye gerek yok. daha ucuza yıldız bir futbolcu alınacaksa mali külfet açısından sneijderin gönderilmesi iyi olur. Keşke fenevbahçenin Diegosunu biz alabilseydik. diego bizim mal burağı yine gol kralı yapardı ve açık ara şampiyon olurduk. 7 5 Yanıtla pompa: yeme bizi fenevli. . . ))) 0 0
  • isco: Daha kalitelisini bulamayız. kesinlikle gitmesin 5 4 Yanıtla
  • 3 yetmez 4,5,6 oda yetmez 10: şınayderden gsye 3 lük teklif!!!tuhaf, , , , gsden şınaydıra 3lük teklif desek olur bu nasıl bir takım anlayışıdır futbolcu teklif sunuyor. !işte bizim türk takıjmları. vah vah. 3 2 Yanıtla

Advertisement