Sneijder'den Prandelli'ye Sulu Tepki! - Son Dakika
Spor

Sneijder'den Prandelli'ye Sulu Tepki!

Galatasaray'ın yediği 3. golden sonra çılgına dönen Hollandalı, içtiği suyu Prandelli'ye doğru fırlattı. Maç sonrası ise "Mutluyum, ayrılma gibi niyetim yok" dedi

05.11.2014 10:04  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, deplasmanda Borussia Dortmund'a 4-1 mağlup olurken Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takımın yediği 3.golden sonra Prandelli'ye tepki gösterdi ve İtalyan hocaya içtiğ suyu fırlattı.

3.GOL SNEIJDER'İ ÇILDIRTTI

Teknik direktör Cesare Prandelli ile Wesley Sneijder arasında 'sözlere' yansımayan gerilim dün su yüzüne çıktı. Hakan Balta'nın ağlara giden vuruşundan 3 dakika sonra savunma hatası nedeniyle yenilen gol, Sneijder'ı çıldırttı.

PRANDELLI'YE PET ŞİŞEYİ FIRLATTI

Santra kullanılmadan önce kenara su içmek için gelen Hollandalı yıldız, daha sonra sinirli bir şekilde pet şişeyi Prandelli'nin önüne doğru fırlattı. İtalyan hoca, tepkisiz bir şekilde olanları izledi.

"GALATASARAY'DAN AYRILMIYORUM"

Sneijder maç sonrası ise yaptığı açıklamada "Ayrılacak" iddialarına şu yanıtı verdi: "Endişelenecek bir şey yok. Kulüp ile aramda hiçbir sorun bulunmuyor. Her zaman söylediğim gibi Galatasaray'da mutluyum ve ayrılmak gibi bir niyetim yok."


Habertürk

Sneijder\'den Prandelli\'ye Sulu Tepki!
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sneijder'den Prandelli'ye Sulu Tepki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakan bektaş: Sneijder KARDEŞ BUNLARA SU BİLE VERMEYECEKSİN SEN YANLIŞ YAPMIŞSIN 6 1 Yanıtla

Advertisement