Sneijder: Galatasaray'dan Ayrılmayacağım - Son Dakika
Spor

Sneijder: Galatasaray'dan Ayrılmayacağım

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, "Sarı-kırmızılı taraftarlarla çok mutluyum. Gelecek sezon yine görüşeceğiz." dedi.

25.06.2014 10:44  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Wesley Sneijder, Galatasaray'dan ayrılmayacağını açıkladı. Formasını giydiği Hollanda Milli Takımı’yla Dünya Kupası'nda mücadele eden 30 yaşındaki futbolcu, Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'a verdiği özel röportajda, "İstanbul'da mutluyum" dedi.

"GELECEK SEZON YİNE GÖRÜŞECEĞİZ"

Wesley Sneijder, "Taraftarımız bana büyük destek veriyor. Dünya Kupası'nda benimle birlikte Hollanda'yı destekliyorlar. Onlarla çok mutluyum. Gelecek sezon yine görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

"MANCINI'YE HENÜZ ULAŞAMADIM"

Roberto Mancini'nin ayrılığıyla ilgili de konuşan Hollandalı yıldız, "Kendisiyle görüşmeye çalıştım ama henüz ulaşamadım. Yeni sezonda takımda neler olacağını göreceğiz" dedi.

"ÇOK İYİ İŞLER YAPIYORUZ"

Dünya Kupası'nda 2'inci tura yükselen Hollanda Milli Takımı’yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Wesley Sneijder, "Çok iyi işler yapıyoruz. Böyle devam etmeliyiz. 9 puanla gruptan çıktık ama turnuva bizim için yeni başlıyor" diye konuştu.

Sneijder: Galatasaray\'dan Ayrılmayacağım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sneijder: Galatasaray'dan Ayrılmayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • fenerli muro: Cok faydan var sanki zırto..3 gol 2 asist sene bitti gezmeye pampa... trilyonlar cukurt..senin futbolunu sergen oynar bu yasinda eminim 6 25 Yanıtla ULTRA ASLAN: KISKANMA ŞİKECİ EZİKBAHÇELİ HAHAHAHAA 7ENERBAHÇELİ MAL 0 0
  • Mete: Ayrılmazsın tabi..Bulmuşsun vergisiz kazancı ayrılırmısın..Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar kazanıp bu kadar ilgi görmezsin..E avradında Türkiye şartlarına uyum sağladı..Reklamlar defileler falan, yakında birde dizi çeker..Mutlu mesut ve zengin yaşar gidersiniz..Acıyan allah biz Türk vatandaşlarına acısın.. 6 15 Yanıtla EZİK KOVALAYAN: SANA NE ADAMIN KARISINDAN ABAZA KEKO 0 0
  • harun: hıçkırıa boğuldum yazılanları okurken fakat kararın kesin ayrılmayacaksın gelde ağlama :) 5 1 Yanıtla

Advertisement