Sneijder: Hamzaoğlu ile İlgili Söylediklerim Doğru Tercüme Edilmiyor - Son Dakika
Spor

Sneijder: Hamzaoğlu ile İlgili Söylediklerim Doğru Tercüme Edilmiyor

Sneijder: Hamzaoğlu ile İlgili Söylediklerim Doğru Tercüme Edilmiyor

Galatasaraylı Sneijder, Kasımpaşa maçından sonra "Hamza Hamzaoğlu ile ilgili söylediklerim doğru tercüme edilmiyor. Ben bu konuda bir daha görüşmek istemiyorum." dedi.

30.11.2015 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Galatasaray'da Wesley Sneijder, maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken "Hamza Hamzaoğlu ile ilgili söylediklerim doğru tercüme edilmiyor. Ben bu konuda bir daha görüşmek istemiyorum." dedi.

"SÖYLEDİKLERİM DOĞRU TERCÜME EDİLMİYOR"

Sarı Kırmızılılar bu hafta Mustafa Denizli ile çıktıkları ilk maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Sneijder, çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Yorum yapmak istemiyorum. Hamza Hamzaoğlu ile ilgili söylediklerim doğru tercüme edilmiyor. Ben bu konuda bir daha görüşmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

"ANTRENMAN YAPMIYORUZ Kİ" DEMİŞTİ

Galatasaray geçen hafta Antalyaspor ile 3-3 berabere kalmış ve maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Wesley Sneijder'in Hamza Hamzaoğlu ile ilgili "Sorunun psikoloji ile alakası yok. Takım olamıyoruz, takım olmalıyız. Antrenman yapmıyoruz ki, idman yapıp kendimizi geliştirmemiz lazım. Taktiğimiz, sistemimiz yok, savunmada bu kadar kolay goller yememizin nedeni açık. Savunma çalışmıyoruz. 2-0 bitti ama 5, 6-0 bitebilirdi, iyi çalışmıyoruz. Sıfırdan başlamalıyız" demişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sneijder: Hamzaoğlu ile İlgili Söylediklerim Doğru Tercüme Edilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Afyonlu : polemige gireceginize topunuzu oynayin durum kritik sampiyonluk şikecilere kaldi 0 0 Yanıtla
  • ADS 01: uçan pır pır ağzından çıkanı kulağın duymuyormu 0 0 Yanıtla

Advertisement