Sneijder'in Keyfi Yerinde! - Son Dakika
Spor

Sneijder'in Keyfi Yerinde!

Sneijder\'in Keyfi Yerinde!

Cim Bom'un Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, geride kalan transfer döneminden oldukça memnun.Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, takımın başında Riekerink'in olması, son olarak vatandaşı Nigel de Jong'un transfer edilmesi gibi detaylar, tecrübeli futbolcunun keyfini yerine getirdi.

02.09.2016 06:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cim Bom'un Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, geride kalan transfer döneminden oldukça memnun. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, takımın başında Riekerink'in olması, son olarak vatandaşı Nigel de Jong'un transfer edilmesi gibi detaylar, tecrübeli futbolcunun keyfini yerine getirdi.

Galatasaray'la sözleşme yenilerken, yönetimin vizyonuyla ilgili endişeleri olan Sneijder, güçlü bir kadro kurulduğuna inanıyor. Konuyla ilgili olarak görüştüğü yöneticilere teşekkür eden 32 yaşındaki futbolcunun, "Güçlü, alternatifli bir kadro kuruldu. İşte şimdi şampiyon olabiliriz" dediği öğrenildi.

Sneijder'in bu keyfi hem sahaya hem de idmanlara yansıyor. Antrenmanların en neşeli ismi konumundaki Wesley, performansını da giderek yükseltecek gibi görünüyor.

En fazla kazanan o

Sneijder, Galatasaray'dan bir sezonda 4.5 milyon Euro sabit ücret kazanıyor. İnter'den 2012-2013 sezonunun devre arasında 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Hollandalı futbolcu, Muslera ile birlikte taraftarın sevgilisi konumunda.

Dursun Özbek yönetiminin kestiği 2.2 milyon Euro'luk cezaya rağmen küsmeyen ve çalışmalarına aynı hırsla devam eden Sneijder'in, gelecekte antrenörlük yapmayı düşündüğü belirtiliyor. Galatasaray taraftarı da Sneijder'in bir gün Galatasaray'da görev almasından yana.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Sneijder'in Keyfi Yerinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement