Sneijder'le Yolanthe Fuhuşa Savaş Açtı - Son Dakika
Spor

Sneijder'le Yolanthe Fuhuşa Savaş Açtı

Galatasaraylı Sneijder ve eşi Yolanthe, Suriye'den pasaport karşılığı Hollanda'ya getirilen ve fuhuş yaptırılan küçük yaştaki kız çocuklarına sahip çıktı.

21.10.2014 11:52  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe derbisinde ezeli rakibini 2 nefis füzeyle yıkan Sneijder, bu kez farklı bir konuyla gündemde. Galatasarayın Hollandalı yııldızı Sneijder, Suriyeli kızlara Hollanda'da fuhuş yaptırılmasına karşı çıkan, "özgürlük için öde" kampanyasına destek verdi. Eşi Yolanthe Cabau tarafından 2008 yılında kurulan " Bir kızı özgürleştirin vakfı"nın elçisi olan Wesley Sneijder, fuhuşa savaş açtı.

KADIN TİCARETİNE SAVAŞ AÇTI

Akşam'ın haberine göre; Cabau'nun çalışmalarına sık sık destek veren Hollandalı yıldız oyuncu, dün çarpıcı bir Tweet atarak Suriye'den pasaport karşılığı Hollanda'ya getirilen ve fahişe olarak kullanılan küçük yaştaki kız çocuklarını kurtarmak için başlatılan kampanyaya anlamlı bir destek verdi.

YAŞANAN ZULME SESSİZ KALMADI

Sneijder, mesajında "Hollanda'da erkeklerin küçük kızlara fuhuş yaptırmak için ödediği para hergeçen gün artıyor. O yüzden ben de 'özgürlük için öde' kampanyasını destekliyorum" ifadelerini kullandı.

YOLANTHE 2008'DE VAKIF KURMUŞTU

Sneijder, böylesine önemli bir proje için çağrı yaparken eşi Yolanthe'nin 2008'de kurduğu vakıf, Hindistan, Taylan gibi ülkelerden getirilen kızların kurtarılması için yaptığı çalışmalarla da biliniyor.

Sneijder\'le Yolanthe Fuhuşa Savaş Açtı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sneijder'le Yolanthe Fuhuşa Savaş Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gerizekalılar: Sefil Bilo ve Toros Dağı sizin gibi insanlar yüzünden Türkiye bir adım ileri gitmiyor. Adam fuhuşa engel oluyor sen karısıyla resmine laf ediyorsun. Bir düşünün hangisi daha önemli 8 5 Yanıtla
  • SOL: bizim ülkenin insanına iyilik fazla. Adamlar gavur , yok karısıyla yaptıklarına bak diye laf ediyo tabi zihniyet bakımından hoşunuza gidiyo çocuk kadın istismarı yardım yapanın açığını arıyosunuz. Sizene olum insanların hayatından. 10 1 Yanıtla

Advertisement