Snoopy'nin Hediye Kulübesi Cevahir AVM'de - Son Dakika
Güncel

Snoopy'nin Hediye Kulübesi Cevahir AVM'de

Snoopy\'nin Hediye Kulübesi Cevahir AVM\'de

Cevahir Alışveriş Merkezi, Snoopy ile Moda Günleri süresince, "Snoopy'nin Hediye Kulübesi" ile ziyaretçilerini mutlu edecek.

20.06.2014 11:53  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alışveriş merkezinde yer alan ikonik Snoopy heykelleri ile birlikte çektikleri selfie'leri #SnoopyileSelfie hashtagi ile sosyal medya kanallarında paylaşan ziyaretçiler, Snoopy Hediye Kulübesi'ne gelerek Snoopy peluşu kazanma şansı yakalayacak.

İstanbul Cevahir, 24- 28 Haziran tarihleri arasında alışveriş merkezinde yer alacak olan 'Snoopy'nin Hediye Kulübesi'nde; Pınar Altuğ, Revna Demirören, Işıl Reçber, Pınar Tezcan Özçapkın, Elif Gönlüm, Eda Kosif ve Sitare Akdilek gibi ünlü isimlerin tasarladığı Snoopy peluşları, ziyaretçilerine hediye edecek. Cevahir AVM'de yer alan ikonik Snoopy heykelleri ile çektikleri fotoğrafı #SnoopyileSelfie hashtagi ile sosyal medyada paylaşan ziyaretçiler, kendilerine yollanan özel kodu Snoopy'nin Hediye Kulübesi'nde girerek özel tasarım Snoopy peluş kazanma şansı yakalayacak.

Sizler de tüm zamanların en sevilen çizgi karakterlerinden biri olan Snoopy ile birlikte fotoğraf çektirerek unutulmaz bir Snoopy hatırasına sahip olmak istiyorsanız, Cevahir Alışveriş Merkezi'nde bulunan Snoopy'nin Hediye Kulübesi'ne mutlaka uğrayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Snoopy'nin Hediye Kulübesi Cevahir AVM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement